Още при първите установени случаи на новия коронавирус-щам, Омикрон ,

...
Още при първите установени случаи на новия коронавирус-щам, Омикрон ,
Коментари Харесай

„Омикрон“ се познава по устните и ръцете – ако забележите ТЕЗИ изменения, направете си тест!

Още при първите открити случаи на новия коронавирус-щам, Омикрон, бе ясно, че той много се разграничава от до момента известните ни разновидности. Освен, че е по-заразен и с по-кратък инкубационен интервал, Омикрон има и малко по- разнообразни признаци от инфекцията с Делта.

Здравни специалисти от Центровете за надзор на болесттите в Съединени американски щати споделят, че един от признаците на зараза с Омикрон е бледен, сив или наследник нюанс на ноктите, устните или кожата, предава БГНЕС. Специалистите предизвестяват, че сивата или синя кожа, устни и нокти може да са симптом за ниски равнища на О2.

Други признаци на зараза с Омикрон включват болки в гърба, пресипнал глас, нощно изпотяване, мускулни болки и хрема. Лекарите предизвестяват, че всеки от тези признаци е знак, че човек би трябвало да се съветва с доктор.

Въпреки че се счита, че вариантът Омикрон се популяризира доста по-бързо от известните до момента разновидности на ковид, изследванията демонстрират, че е по-лек от другите варианти, като ранните отчети на Обединеното кралство откриват, че рискът от хоспитализация е с 50 до 70 % по-нисък от този на варианта Делта.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР