Още при първата си среща с телевизора The Frame 2021

...
Още при първата си среща с телевизора The Frame 2021
Коментари Харесай

Лувърът идва и в нашия дом

Още при първата си среща с тв приемника The Frame 2021 бяхме сигурни, че Samsung ще продължи да надгражда опциите му. Оказахме се прави.
 Samsung The Frame 2021, начин на живот тв приемниците и изкуството да бъдеш софтуерен
Изкуството да бъдеш софтуерен

Елегантно и функционално допълнение към метода ни на живот

За да внесат още по-голям уют и артистичен дух в дома ни, от компанията са си стиснали ръцете с различен колос, само че в изкуството - парижкият музей Лувър. Което автоматизирано ни препраща към Art Store - една от най-емблематичните черти на The Frame 2021.

Всъщност приложението е скъпа изложба с подбрани творби на изкуството от едни от най-престижните музеи в целия свят, като Прадо в Мадирд и Тейт в Лондон.

В играта към този момент е и най-големият френски музей - Лувъра. Отскоро посредством Art Mode и негови експонати могат да красят дома ни - като репродукции, несъмнено. Сред тях са " Мона Лиза " на Леонардо да Винчи, " Сватбата в Кана " на Паоло Веронезе, " Коронацията на Наполеон " на Жак-Луи Давид и впрочем.

Но с изключение на тях, Art Mode дава опция и за виртуален тур из самия музей. Не се сещаме за по-приятен метод да надникнем в прелестните му галерии или да се разходим в прословутата му градина Тюйлери. Имаме поради, в случай че не можем да отидем на място.

И това е единствено началото. Според Robb Report се чака колаборацията на Samsung да продължи с още извънредно наличие.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР