Още през октомври Samsung пуснаха тийзър видео на второто поколение

...
Още през октомври Samsung пуснаха тийзър видео на второто поколение
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда Samsung Galaxy Fold 2

Още през октомври Samsung пуснаха тийзър видео на второто потомство сгъваем смарт телефон с еластичен екран - моделът беше по-различен от Galaxy Fold главно поради хоризонталното прегъване по сходство на Motorola RAZR. И въпреки името към момента да не е известно, има огромна възможност корейците да изберат разумното Galaxy Fold 2. Новият дизайн отстранява и огромния провокиращ разрез в екрана на първия Fold и го заменя с " дупка " по сходство на Galaxy S10 серията.

Миналата седмица изтекоха първите фотоси на това устройство, което даде опция на нашите другари от LetsGoDigital, благодарение на Concept Creator, да основат детайлно видео на Galaxy Fold 2.



Новият сгъваем смарт телефон на Samsung обаче крие още изненади. Една от слабите страни на първия модел беше неналичието на съответно покритие на гъвкавия екран, което докара до редица проблеми с първите бройки. Преди известно време корейците патентоваха името Ultra Thin Glass, което демонстрира какво ще е покритието на екрана на Fold 2. Това ултра фино стъкло има дебелина сред 30 и 100 микрона - колкото човешки косъм. Използването на сходен материал ще реши всички проблеми, които първата генерация имаше, само че въпреки това ще оскъпи в допълнение модела, поради по-сложния индустриален развой.
Характеристики
Според слуховете Fold 2 ще има 6,7-инчов Dynamic AMOLED екран - доста по-голям от 6,2-инчовия екран на RAZR. На гърба на телефона ще има напълно дребен екран за извеждане на известия, час и стойност на батерията при сгънато положение. До този екран се намира и системата от две камери и мълния - към този момент няма информация за мегапикселите и лещите, които Samsung ще употребяват. Някои анализатори считат, че системата ще има 108-мегапикселов датчик и опция за 5х оптично нарастване - тези характерности се чакат при Galaxy S11, само че несъмнено, това не е несъмнено.

 Ето по какъв начин ще наподобява Samsung Galaxy Fold 2

Samsung са патентовали и създали нова система за прегъване, наречена hideaway hinge (скрита панта). Освен напълното скриване при разгънато положение, тя би трябвало да пази екрана от прахуляк и други вещества, които могат да попаднат под мястото на прегъване и да нарушат функционалността - какъвто беше казусът с първия Fold. Galaxy Fold 2 ще работи с Android 10 и One UI 2 интерфейс, като ще има две акумулатори в двете сгъваеми елементи - 2135 и 2245 mAh, еквивалент на 4380 mAh. Има клюки за спомагателна батерия от 900 mAh, която да дава отговор само за дребния екран за вести, само че това също не е несъмнено. Телефонът ще поддържа бързо зареждане до 45W.
Цена
Samsung настояват, че новият Fold 2 ще бъде знячително по-евтин от предшественика си и даже по-евтин от сгъваемия смарт телефон на Motorola - RAZR. Посленият коства 1500 $, а някои по-смели догатки слагат цената на Fold 2 в границите на 1000 $. Не е ясно по какъв начин Samsung ще реализиран това, изключително предвид на утра тънкото стъкло и всички новости в модела, само че в случай че казусът е подобен, доста консуматори ще посегнат към Fold 2.

 Ето по какъв начин ще наподобява Samsung Galaxy Fold 2
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР