Още през 90-те години принцеса Даяна постави началото на тази

...
Още през 90-те години принцеса Даяна постави началото на тази
Коментари Харесай

3 стайлинг идеи как да носим късия спортен клин

Още през 90-те години принцеса Даяна сложи началото на тази наклонност, като носеше пай бял чеп в композиция с дълъг суитшърт и маратонки. Преди две години видяхме по какъв начин тази другояче спортна дреха може да бъде носена даже с високи токчета и изцяло да излезе от спортното си амплоа. Това лято още веднъж й намираме непокътнато място в дрешника си, тъй като късият чеп се усеща като втора кожа и е извънредно комфортен за носене в топлите дни.

Извън фитнес залата той може да се комбинира с дълга тениска или суитшърт и цветни кецове за малко по-спортна визия. Същият този чеп обаче може да се съчетае с кроп топ и блейзър и тоалетът незабавно става малко по-елегантен, като за финалния щрих могат да бъдат определени както маратонки, по този начин и високи токчета. Зависи къде тъкмо ще се появим с този аутфит.
 Българска национална телевизия: Как от безконечния трети да стане конкуретна достоверна медия? 28 юни 2022 | Докато по света публичните медии са измежду най-рейтинговите, най-реномираните места за работа на публицисти...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР