Още преди да излезе последния сезон на сериала Game of

...
Още преди да излезе последния сезон на сериала Game of
Коментари Харесай

Защо Джордж Р. Р. Мартин е доволен, че Game of Thrones свърши

Още преди да излезе последния сезон на сериала Game of Thrones Джордж Р. Р. Мартин показа, че работи по шестия том от поредицата " Песен за огън и лед " - The Winds of Winter . Още тогава той призна, че всичко се случва доста постепенно, заради сложността на книгата.
 Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter
Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Работата не върви по проект

Преди броени дни създателят разкри пред Observer, че сериалът не му се е отразил по никакъв начин добре на писането и той е написал единствено четири страници, които досега е трябвало да бъдат 40. Именно заради тази причина Джордж Р. Р. Мартин се радва, че сериалът е завършил, тъй като по този начин ще може умерено да се концентрира върху писането и приключването на поредицата " Песен за огън и лед ", от която чакаме освен шестата му книга The Winds of Winter, само че и седмата със заглавие A Dream of Spring.

" Това, което трябваше да ме накара да се разбързам, в действителност ме забави още повече ", разяснява създателят в изявлението.

Въпреки цялата негативна рецензия, която се изля от страна на почитателите по отношение на последния сезон на Game of Thrones, Джордж Р. Р. Мартин разкрива, че въпреки всичко е съумял да се изключи от вниманието и другите теории.
 Снимка 352857

" Някои догатки са неверни, други са правилни, само че ще разберете, чак когато завърша книгите, макар че до тогава има доста време ".

Той добавя, че се радва на всевъзможни реакции, когато са прочувствени, без значение дали в тях има похвали или отрицателно отношение, както и че финалът на Game of Thrones няма да повлияе върху този на романа.

" Сериалът и книгите ми са близки, свързани са, само че са две напълно разнообразни неща. Близостта им не трансформира нищо ", заключва създателят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР