Още по темата: СПОРТНИТЕ ИМОТИ: "Колодрума" - нешлифованият диамант на

...
Още по темата: СПОРТНИТЕ ИМОТИ: "Колодрума" - нешлифованият диамант на
Коментари Харесай

СПОРТНИТЕ ИМОТИ: Пражката О2 arena връща инвестиция от...

Още по тематиката: СПОРТНИТЕ ИМОТИ: "Колодрума " - нешлифованият елмаз на Пловдив Здравко Димитров: Длъжници сме на младите гении и огромните първенци на Пловдив СПОРТНИТЕ ИМОТИ: "Колодрума " има потребност от професионален, а не партиен мениджмънт СПОРТНИТЕ ИМОТИ: Зала "Дунав " дочака избавителния ремонт СПОРТНИТЕ ИМОТИ: Световното по таекуон-до наля 3 млн. в градската стопанска система

Зала " О2 arena " в Прага е образец за инвестиция в спортна инфраструктура с бърза възвращаемост. Тя е обезпечена от изключителния мениджърски екип.

Съоръжението коства умопомрачителните 347 млн. евро, а месечната му прехрана е над 1,5 млн. Тук обаче ври и кипи от събития и живот, което подсигурява, че инвестицията ще се върне за 10 години.

Капацитетът на " О2 arena " е 18 000 фенове. За кетъринга и бързото хранене по време на мероприятия се грижат 18 готвачи. Около 13 000 души употребяват заведенията за бързо хранене, още 4000 са от ВИП етажа.

В залата за концерти идват съвсем всички международни звезди. Успоредно с тях вървят и доста спортни мероприятия, измежду които и международното по хокей на лед.

Абсолютният връх по посещаемост се държи от концерта на Мадона, за който когато са продадени 18 628 билета. Един билет по-малко е продаден за шоуто на Жан-Мишел Жар. В " О2 Арена " концерти са правили звезди от ранга на Лейди Гага, Стинг, Риана, Кайли Минуог, Кати Пери, Джудас Прийст, Роксет, Деф Лепард Ерос Рамацоти, Андреа Бочели и доста други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР