Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Моника Митева

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Флорин Филоте

Директор eMAG Marketplace
15 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Алекс О` Бърн

Съосновател, We Make Websites, Shopify
14 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Константинос Товил

Старши вицепрезидент " Електронна търговия ", TBI Bank
13 мар 2018 Моника Митева стартира работа в " DHL Express България " през 2000 година в кол-центъра на отдел " Обслужване на клиенти ". През годините заема разнообразни позиции в този отдел, както и в комерсиалния отдел на компанията.

През 2006 година става част от екипа за стратегически продажби на един от телекомите в страната. В средата на 2007 година се връща в групата на DP DHL и оглавява комерсиалния отдел на DHL Freight за България и Македония.

От началото на 2014 Моника Митева управлява отдел " Маркетинг и продажби " на DHL Express в България и работи за позиционирането на компанията като стратегически сътрудник на корпоративния бизнес, на започващите компании и онлайн търговците. Под нейно управление DHL Express създава и внедрява стратегия за консултиране и подкрепяне на започващи и съществуващи онлайн магазини, чиято цел е да поддържа развиването на българския бизнес на интернационалната сцена.

Моника Митева ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Тя ще изнесе лекция на тематика " Следващата индустриална гражданска война - по какъв начин електронната търговия трансформира B2B ". Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР