Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Алекс О` Бърн

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Константинос Товил

Старши вицепрезидент " Електронна търговия ", TBI Bank
13 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Любомир Чолаков

Управляващ шеф, Isobar Commerce Bulgaria
12 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Елена Гелеменова

Търговски шеф, OLX, Shedd, България
9 мар 2018 Алекс О` Бърн е съосновател на We Make Websites, която е измежду най-надеждните организации за електронна търговия в Shopify. Той ще опише за това по какъв начин да употребявате дизайна, с цел да увеличите продажбите си от електронна търговия. Стилът му е " явен и зает " и " освежаващо отворен ".
We Make Websites основава красиви и ефикасни уеб сайтове за електронна търговия, които усилват продажбите. Компанията е създала уеб сайтове за The Economist, Steinhoff, Harper Collins, Pepsi, Finisterre, National Portrait Gallery, Skinnydip, Bluebella и над 500 други клиенти.

Алекс О` Бърн е интернационален преподавател на тематика " Електронна търговия " и е приказвал в Гугъл, General Assembly, Digital Shoreditch и Top Drawer.

Алекс О` Бърн ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Той ще изнесе лекция на тематика " Уебсайт дизайн, който продава " . Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР