Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Константинос Товил

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Любомир Чолаков

Управляващ шеф, Isobar Commerce Bulgaria
12 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Елена Гелеменова

Търговски шеф, OLX, Shedd, България
9 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Ваня Манова

Мениджър за България и Македония, Mastercard
8 мар 2018 Константинос Товил има 16-годишен опит в банкирането на дребно с фокус върху потребителските финанси и карти за компании, опериращи сполучливо на няколко пазара в Югоизточна Европа.

Започва кариерата си в Citibank, а през годините заема разнообразни управителни длъжности в EFG Eurobank за Румъния, България и Гърция. Притежава извънредно богат опит в ръководството на депозити, капиталови артикули и парични потоци. Има водеща роля в основаването и ръководството на отдели " Лично банкиране " в две банки.

Константинос Товил има магистърска степен по маркетинг и бизнес администрация от Middlesex University и бакалавърска степен по приложна химия от Kingston University. Той е и член на Кралското общество по химия в Обединеното кралство.

Константинос Товил ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Той ще изнесе лекция на тематика " Трансформация в POS финансирането " . Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР