Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Любомир Чолаков

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Елена Гелеменова

Търговски шеф, OLX, Shedd, България
9 мар 2018
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Ваня Манова

Мениджър за България и Македония, Mastercard
8 мар 2018 Любомир Чолаков е ръководещ шеф на Isobar Commerce Bulgaria. Дружеството е част от групата на Dentsu Aegis Network, откакто в средата на 2015 година тя закупи компанията за решения за електронна търговия eCommera.

Isobar Commerce в София се състои от повече от 170 софтуерни инженери, стратези, ръководители на планове и екип по поддръжка, които внедряват и ръководят новаторски многоканални платформи за търговия за интернационалните марки като Clarins, Speedo, Asda Direct, House of Fraser и доста други.

Преди да се причисли към Isobar Commerce, Любомир Чолаков управлява организации за софтуерна разработка и систематична интеграция в Източна Европа за компании като SAP, S&T, Printec и Infragistics. Завършил е EMBA от Cotrugli Business School, има магистърски степени по интернационалните стопански връзки и филология.

Любомир Чолаков ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Той ще изнесе лекция на тематика " Електронна търговия с прогресивни уеб приложения на Гугъл - UX, технологии и метрики за триумф " . Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР