Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:

...
Още по темата Лекторите на Успешни стратегии за електронна търговия:
Коментари Харесай

Лекторите на "Успешни стратегии за електронна търговия": Елена Гелеменова

Още по тематиката
Лекторите на " Успешни тактики за електронна търговия ": Ваня Манова

Мениджър за България и Македония, Mastercard
8 мар 2018 Елена Гелеменова е търговски шеф на OLX и Shedd за България. Компанията е част от OLX Group – един от световните водачи в бизнеса с онлайн разгласи.

Елена Гелеменова е част от OLX към този момент две години, като е виновна за някои основни планове на компанията: разгръщане и менажиране на " телесейлс екипа ", развиване и монетизация на платформите и внедряване на значими продуктови промени.

Преди да се причисли към OLX, Елена Гелеменова е работила дълги години в уеб страницата за съпоставяне на цени pazaruvaj.bg, където придобива скъп опит в електронната търговия.

Елена Гелеменова има бакалавърска степен по математика и информатика. Тя с наслада подготвя разнообразни домашни торти и печива, ръчно направени картички, обича да пътува и да кара сноуборд.

Елена Гелеменова ще бъде преподавател на третата годишна конференция " Успешни тактики за електронна търговия ", проведена от " Капитал ", която се концентрира върху най-важните трендове и развиването на нововъведенията в електронната търговия и цифровото извършване на покупки. Тя ще изнесе лекция на тематика " Тенденции и практики в потребителското прекарване ". Форумът ще се организира на 21 март в Sofia Event Center. Повече информация за събитието на https://events.economedia.bg/event/60#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР