Още по темата: Десет от Локомотив изпуснаха Страсбург на "Лаута"

...
Още по темата: Десет от Локомотив изпуснаха Страсбург на "Лаута"
Коментари Харесай

Митко Илиев: Горд съм с този отбор

Още по тематиката: Десет от Локомотив изпуснаха Страсбург на "Лаута " Крушарски: Локомотив е надалеч пред ЦСКА и Левски

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев има вяра, че отборът му може да реализира добър резултат във Франция след седмица и да заличи пасива си от един гол, който позволи през днешния ден. Пловдивчани отстъпиха с 0:1 на Страсбург, само че играха повече от 80 минути с човек по-малко, а съдията не отсъди и дузпа в тяхна изгода. +99
" Имахме две-три нелоши обстановки. Няма от какво да се срамим. Играхме със сърце. Чакаме с неспокойствие идващия мач, тъй като при 11 на 11 мисля, че ще бъде напълно друго. Днес можехме да стигнем до положителен резултат. След аления картон незабавно допуснахме гол. Реагирахме вярно, борехме се. Не сме позволили доста положения. В средата имаха доста добър футболист, който разпределяше добре играта. Във Франция ще бъде друг мач. Какво и да стане, мисля, че Пловдив може да се гордее с нас. Аз също съм горделив от тима си ".

" При обстановката с дузпата мисля, че топката се удари в ръката на бранителя. Те имат бюджет 50 милион. Нормално е да се подпира по-богатият тим. При обстановката с аления картон мисля, че може да се огледа по два метода. Ако всякога играем на подобен стадион, единствено с аудитория ще ги побеждаваме. Искам да кажа голямо благодаря на целия тим. Горд съм, че съм израснал в този тим ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР