Още по темата: Берое с най-доброто срещу Локо Пд Локомотив

...
Още по темата: Берое с най-доброто срещу Локо Пд Локомотив
Коментари Харесай

На живо! Локо Пд - Берое

Още по тематиката: Берое с най-хубавото против Локо Пд

Локомотив Пловдив приема Берое през днешния ден от 17,45 часа в ранния дуел от неделната стратегия на 10-ия кръг в efbet Лигата. Двубоят ще бъде управителен от рефера от Пловдив Георги Кабаков, което провокира недоволството на управлението на клуба от Стара Загора, което счита, че не е обикновено рефери от Града под тепетата да свирят мач на Локомотив.

Иначе заралии за първи път от началото на сезона ще могат да разчитат на най-хубавото, с което разполагат. В състава след наказване се завръща десният бек Иван Бандаловски. След девет месеца неявяване в игра още веднъж като титуляр ще се появи и Георги Ангелов, който игра и при успеха над Витоша Бистрица с 1:0.

Локомотив още веднъж не съумя да картотекира последните нови попълнения и треньорът Бруно Акрапович ще разчита на група от 17 души.

В историята на конфликтите посред им на равнище хайлайф Берое е надделявал над Локомотив 31 пъти, а 42 са успехите на сметката на " смърфовете ". 17 от дуелите са завършвали без победител, а головата разлика е 150:107 в интерес на Локомотив.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - БЕРОЕ

ЛОКОМОТИВ: 71. Луков, 50. Томашевич, 6. Езе, 5. Малембана, 61. Алмейда, 34. Витанов, 21. Илиев, 10. Умарбаев, 9. Карагарен, 14. Илиев, 12. Ожболт

БЕРОЕ : 12. Перниш, 19. Василев, 4. Алкан, 6. Цветков, 11. Бандаловски, 25. Ангелов, 8. Охене, 10. Вандерсон, 28. Бригидо, 17. Конте, 21. Йосипович
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР