Още по темата Българската стартъп асоциация започва кампания за групово

...
Още по темата Българската стартъп асоциация започва кампания за групово
Коментари Харесай

Започна кандидатстването в стартъп програмата на "ОТП банк"

Още по тематиката
Българската стартъп асоциация стартира акция за групово финансиране

Целта са 150 хиляди лева, с които да разрасне активността си през идната година
6 окт 2018
shkolo.bg е " Стартъп на годината "

Компанията ще се състезава на межнародния край на CESAwards във Варшава
3 окт 2018 За втора поредна година компанията-майка на " Банка ДСК " – OTP Bank, провежда акселераторска стратегия OTP Startup Program, в която могат да вземат участие стартъпи от целия свят, в това число и България. Инициативата, с дълготрайност три месеца, има за цел да помогне на младите бизнесмени да развият продукта или услугата си, да подобрят бизнес уменията си и да разширят мрежата си от контакти.

Акселераторската стратегия е ориентирана към започващи компании в начален стадий от развиването си или такива с към този момент настоящ бизнес, които имат планове в някоя от шестте области: " Работа с данни и аналитични принадлежности ", " Потребителско преживяване и обслужване ", " Вътрешна успеваемост ", " Отворено банкиране и сигурност ", " Продуктови нововъведения " и " Иновативни банкови решения ".

Желаещите да се включат би трябвало да попълнят формата за присъединяване в уеб страницата на самодейността, където да опишат на британски език бизнес модела, екипа и продукта си, както и пазарите, към които е фокусиран. Крайният период за кандидатстване е 30 ноември.

OTP Startup Program ще стартира публично през март 2019 година, а до тогава ще се извърши процесът по асортимент на претендентите в три стадия. След попълването на онлайн формуляра за присъединяване, екипът на програмата ще прегледа всички кандидатури, а определените бизнесмени ще преминат през видеоинтервю. През януари 2019 година траялите напред в подбора претенденти ще вземат участие и в двудневен лагер в Будапеща, където ще схванат повече за програмата и ще се срещнат с ментори от OTP Bank, а най-перспективните участници ще станат част от OTP Startup Program.

Програмата ще стартира при започване на март и няма да изисква наличие на място в Будапеща. В края на самодейността през май ще се организира така наречен Demo Day, където участниците ще показват плановете и достиженията си пред мениджъри от " ОТП Банк ", вложители, бизнесмени и специалисти по нововъведения от мрежата от корпоративни сътрудници на банката.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР