Още от момента, в който папараците уловиха , целият свят

...
Още от момента, в който папараците уловиха , целият свят
Коментари Харесай

Когато сърцето говори чрез музиката: вижте изпълнението, което Дженифър Лопес посвети на Бен Афлек

Още от момента, в който папараците уловиха , целият свят полудя по тази холивудска двойка и следи зорко всяка тяхна стъпка.

Дженифър Лопес бе една от звездите, които се включиха в поредицата от световни концерти на неправителствената организация "Global Citizen ", чиято цел е да увеличи осведомеността за заканите, пред които е изправена Земята.

Звездата зарадва почитателите онлайн в Сентръл Парк, Ню Йорк с най-големите си шлагери през годините и даже извърши песента "On my way " от новия си албум "Marry me ", чието показване занапред следва.

В репертоара ѝ обаче една специфична ария се открои от останалите и провокира голям интерес - почитателите са уверени, че решението ѝ да я извърши тъкмо в този момент не е по никакъв начин инцидентно.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция  Дженифър Лопес и Бен Афлек на аления килим във Венеция
Става дума за песента "I'm glad ", която е част от албума "This Is Me... Then " от 2002 година.

Първо, самата Дженифър недвусмислено признава, че всички песни от него са отдадени на Бен Афлек, с който имат връзка в по това време. Второ, Лопес извършва онлайн тази ария за първи път от 19 години. Трето, съгласно източници Бен е избрал точно нея за музикален декор, до момента в който предлага брак на своята обичана.

Необходимо ли е да търсим повече съвпадения? На нас тези доказателства са ни задоволителни.

Цялото осъществяване можете да видите тук:



А в случай че се чудите къде е Бен Афлек по това време... Зад кулисите, несъмнено! Точно по този начин, артистът е гледал цялото осъществяване от особено място в Сентръл Парк.

Папараци уловиха звездната двойка директно след края на събитието. Отново хванати за ръце, както се пее в една ария "винаги двама, постоянно "...

Единственото ново нещо може би е брадата на Бен, по-точно неналичието ѝ. Мненията за тази нова визия са смесени, само че най-малко повода е ясна - нова роля във филм.

Наскоро споделихме с вас, че Дженифър и Бен явно са решили да съблюдават "социална хигиена " и.

Ние почитаме решението им, откровено им се любуваме и стискаме палци този път любовта им да надделее над всички компликации!

Пък и на кого са му притрябвали изявленията и хипотези на трети източници, откакто самата Джей Ло избра най-красивия и най-искрения метод да се врече на обичания си и да изрази възприятията си пред света - посредством музиката...

Двойката стартира връзките си през юли 2002 година и се сгоди през ноември, само че отсрочи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 година Те анулираха годежа си през януари 2004 година, а за първи път по-късно бяха видяни дружно през април тази година. Малко преди този момент Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес приключи взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за който беше сгодена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР