Още откакто се появи в публичното пространство по-рано тази година,

...
Още откакто се появи в публичното пространство по-рано тази година,
Коментари Харесай

This Land Is My Land влезе в Steam Early Access

Още откогато се появи в общественото пространство по-рано тази година, This Land Is My Land на Game Labs провокира подобаващ интерес към себе си.

Става дума за вид уестърн с открит свят и мощен акцент над стелт детайлите, само че за разлика от доста други сходни заглавия, времето, в което се развива действието е надалеч преди Били Хлапето и Дивата тайфа на Бъч Касиди да размахват револвери – в интервала на заселване на североамериканските земи, видяно през вероятността на локалното население. Вие се явявате водач на племе, чиято цел е да реализира мир с другите племена и обединени да възпрете хода на заселниците на запад. Ще би трябвало да организирате своите воини, да ги изпращате на разузнаване, да заселвате още веднъж териториите, които сте си върнали и да участвате в редица други действия. За тази цел обаче ще би трябвало да се справите с разнообразни по жанр провокации, като добре въоръжени европейски бойци и главорези, фортове и разнородни поселища на завоевателите. Всяко ваше решение е значимо и то ще трансформира вашата карма според от обстановката, а следствията за това може да са отрицателни или положителни.

Тази седмица This Land Is My Land влезе в Steam Early Access.



„ Времето настъпи! This Land Is My Land към този момент е налична в Steam. Най-после ще може да се насладите на този приказен свят, който създадохме за вас. Преживейте протичащото се на границата в качеството си на водач на североамериканско племе и се опълчете на натиска на заселниците. Изследвайте голям свят, изпълнен с враждебни хора и животни, до момента в който пишете своята история чрез решенията, които вземате. Оцелявайте, ловувайте, създавайте и обединявайте и водете племената, с цел да си върнете назад земите “, гласи формалното известие във връзка влизането на играта в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР