Още няма да давам обещания. Това заяви Милко Калайджиев, който

...
Още няма да давам обещания. Това заяви Милко Калайджиев, който
Коментари Харесай

Милко Калайджиев на старта на кампанията си: Дайте бла-бла да не говорим, нека да...

Още няма да давам обещания. Това съобщи Милко Калайджиев, който публично разгласи, че ще е претендент на Движение за права и свободи за кмет на Свиленград.

„ Естествено, че питах фамилията. Децата, те са на 20 години, знаят ли. Жената сподели, че не е чак токова гот да ставаш кмет на Свиленград, само че в последна сметка това е мое решение и би трябвало да ме поддържа, нали по тази причина сме дружно “, уточни артистът в ефира на bTV реакцията на околните си.

Той не разкри доста за бъдещата си акция, а единствено уточни, че ще е доста по-позитивна и ще е най-усмихнатият претендент.



„ Аз съм ранобуден, мога да легна в 4:30 в 5:30 часа съм подготвен. Смятате ли, че всички тези години аз съм стоял встрани, аз се интересувам от всичко. За тези 30 години народна власт, аз съм видял всичко. Надявам се да ме поддържат от всички партии “, уточни той.

„ Сигурно ще поканя сътрудници, които желаят. Аз не мога да задължа никого да пристигна да пее моята акция. Всичко, което имам съм го постигнал с моята брачна половинка и не е малко “, означи Калайджиев.

„ Дайте бла-бла да не приказваме. Нека да стане и тогава ще приказваме “, приключи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР