Още жертви на нападение от собственика на заведение в Капана

...
Още жертви на нападение от собственика на заведение в Капана
Коментари Харесай

Жертва на аргресията на бияча от Капана била и служителка от Чистота

Още жертви на нахлуване от притежателя на заведение в " Капана " в Пловдив. Мъжът, който атакува продавача на чорапи Митко, е бил и жена от общинското дружество " Чистота " в града. Инцидентът станал на 22 май сутринта.
Още по тематиката
" Към 9 часа, когато с работничките почиствахме квартала, към нас се приближи господинът. Той крещеше против дамите, тъй като не бил удовлетворен по какъв начин са почистили. Казах му да се обърне към мен, да беседва с мен и да остави дамите да работят. Тогава той скочи против мен и стартира да ми крещи ", описа в ефира на " Здравей, България " Евгения Арабаджиева, инспектор в Оперативна програма " Чистота " - Пловдив.

По думите й вербалната експанзия прераснала във физическа разпра. Започнал да я блъска с цяло тяло и траял да й крещи в лицето на сантиметър от нея с думите " Махнете се незабавно от квартала! ". По същия метод се държал и с дамите, които почиствали региона.

" 15 минути бе това боричкане и крещене към мен ", описа още Евгения Абаджииева. След случая тя потърсила съдействия от служители на реда. Още същия ден тя е подала тъжба против предприемача.



46-годишният предприемач Ивайло Пенов, който беше арестуван за нападението против уличния продавач на чорапи Митко в пловдивския квартал Капана, остава в ареста. Вчера мярката му за задържане беше удължена до 72 часа от прокуратурата, защото трябваше да излезе нощес на независимост.

Протеста на пловдивчани против някогашния юрист и сегашен предприемач последователно стихва след дейностите на полицията и прокуратурата, само че с изключение на задържане, протестиращите желаят и ефикасна присъда.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР