Още една причина освен жалбата на Левски има все още

...
Още една причина освен жалбата на Левски има все още
Коментари Харесай

Ето защо все още няма решение за Левски

Още една причина с изключение на жалбата на Левски има към момента да не е взето дефинитивно решение по отношение на случая от 18 септември, когато на мача с ЦСКА пострада човек от щаба на " алените " след хвърляне на бомбичка от бранш със " сини " почитатели.

И тя е неналичието на здравно удостоверение за контузията на физиотерапевта Иван Христов, оповестява 24 часа. Първоначално отборът от " Герена " бе осъден с мач без аудитория, като глобата е за дуела с Ботев (Пловдив) на 8 октомври.

Левски реагира яростно с декларация. " Сините " насочиха зов към почитателите си да изпълнят трибуните на стадион " Георги Аспарухов " макар наказването.

Апелативната комисия се изрече по проблема в петък. Тя въпреки всичко се събра в петък и реши, че ще има ново съвещание в понеделник.

" Имаме постъпила тъжба от Левски против решение на дисциплинарната комисия, която беше прегледана. Запознахме се с показаните доказателства. Изслушахме делегата на мача сред Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата за позволена.

Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, като каним за чуване представител на Левски, господин Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник ”, съобщи ръководителят на апелативната комисия Валери Апостолов.

Очаква се да стане ясно дали на съвещанието в понеделник ще бъде показано здравно за пострадването на физиотерапевта.

От ЦСКА означиха, че от Левски не са показали интерес дали всичко с Иван Христов е наред. " Червените " предизвестиха, че може да се сътвори рисков прецедант, в случай че се понижи наказването на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР