Още една инфлуенсърска двойка заложиха на топлата и красива дестинация,

...
Още една инфлуенсърска двойка заложиха на топлата и красива дестинация,
Коментари Харесай

Родна красавица отпраши за топла дестинация с половинката си, показа секси дупе и закуска на плажа

Още една инфлуенсърска двойка заложиха на топлата и красива дестинация, на която скоро видяхме три от огромните ни фолк величия - Преслава, Софи Маринова и Константин. Сега Биляна Йотовска и половинката ѝ Митко Димитров са дружно на сантиментално бягство точно на Малдивите. 

Фитнес инфлуенсърката показа сантиментални фотоси в Instagram, от които виждаме, че освен времето там е отлично, само че и си прекарват доста добре. Градусите у нас се намалиха много, само че Биляна и Митко взеха решение да избягат за малко от сивото всекидневие в родината, с цел да се насладят на малко романтика, слънце и красиви гледки.

Биляна и Митко се радват на всеки миг дружно, а сутрините им стартират с вкусна и здравословна храна, сервирана непосредствено на плажа, от който се открива неповторима панорама.

Виж още: Те са звезди и милионери, всички са в краката им, само че за тях фамилията е най-важно

Фитнес моделката показа, че се усеща като че ли е в парадайса, а като гледаме фрагментите, които разгласява в профила си в обществените мрежи, няма по какъв начин да не се съгласим с нея. 

Истината е, че секси брюнетката не за първи път отскача до екзотични кътчета с мъжа си, с който имат много опит в пътешествията до дестинации, които не са от най-популярните за елементарните хора.

Виж още: Красима от " Игри на волята " за диетите, женската завист и връзките с Елизабет

Изображение: https://www.instagram.com/bilianayotovska_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР