Още една хубава новина за меломаните! Готините чешити и музикални

...
Още една хубава новина за меломаните! Готините чешити и музикални
Коментари Харесай

Red Hot Chili Peppers с нов албум сле 6 години

Още една хубава вест за меломаните! Готините чешити и музикални архангели "Red Hot Chili Peppers " се завръщат с "Unlimited Love " откакто от 2016-та не бяха радвали феновете си с албум. Това е 12-ият им подред и ще бъде на витрините от 1 април.

"Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Ние прекарахме хиляди часове, дружно и по настрана, в рационализиране на уменията си и си помагахме да създадем най-хубавия албум, който можем. Антените ни се настроиха към Божествения космос и бяхме доста признателни за опцията да бъдем дружно в една стая и още веднъж да се опитваме да бъдем по-добри. Дни, седмици и месеци прекарахме в слушане едни други, композирайки, свирейки свободно и аранжирайки плодовете на тези части с огромна грижа и целеустременост. Звученето, ритъма, вибрациите, думите и мелодиите ни очароваха.

Копнеем да изпратим светлина по света, да приповдигнем, свържем и обединим хората дружно. Всяка от песните в новия ни албум показва нас, отразява гледната ни точка за вселената. Това е задачата на живота ни. Ние работим, концентрираме се и се приготвяме, тъй че, когато най-голямата вълна пристигна, да сме подготвени да я яхнем. Океанът ни подари могъща вълна и този запис е обобщението на живота ни. Благодатим ви, че слушате. Надяваме се да ви хареса ", споделят Антъни Кийдис, Флий, Чад Смит, Джон Фрушанте.

"Когато започнахме да пишем материала, стартирахме със свиренето на остарели песни на хора като Джони Уотсън, "The Kinks ", "The New York Dolls ", Ричард Барет и други. Постепенно започнахме да вкарваме нови хрумвания и да трансформираме траковете в песни. И след няколко месеца новите неща бяха всичко, което свирехме. Усещането за безпроблемно развлечение, което изпитвахме, когато свирехме песни на други хора, остана с нас от самото начало, до момента в който пишехме. За мен този албум съставлява нашата обич и религия един в различен ".

Във водещата ария "Black Summer " ефирна китара акцентира интроспективния текст, а ритъмът отключва хипнотично барабанно въодушевление, очебийно от напомнящ бас. Той безшумно вдишва, единствено с цел да издиша с солиден припев: "It "s been a long time since I made a new friend, waiting on another black summer to end " преди солото на китара да отекне към небесата и назад, пиша критици. За музикалното видео групата си сътрудничи с известния режисьор Дебора Чоу.

Резултатът продължава традицията на завладяващи кинематографични визуализации - с непредвиден поврат.

"Unlimited Love " възобновява 30-годишното партньорство с Рик Рубин. Тяхното креативно съдействие обгръща именити албуми, в това число "Blood Sugar Sex Magik ", с диамантени продажби, "Californication ", "By The Way " и "Stadium Arcadium ".

"Here Ever After " следва стакато бас линия надолу по ритмична червеева дупка, до момента в който най-запомнящата се част дава обещание: "She "s the kinda girl that make you wanna go faster now ". И без значение дали става дума за буйни клаксони, буйния бас на "Aquatic Mouth Dance " или поетичния замислен пейзаж на изповедната балада "Not The One ", албумът се развива с радостна непредсказуемост. Пътуването приключва с "Tangelo ". Съчетана с деликатна китара и прочувствено заредени вокали, тази неземна приспивна ария приключва с витална, уязвима и доста значима последна нота.

Това лято "Red Hot Chili Peppers " ще започват първото си турне за разпространение на "Unlimited Love ". Те поканиха динамична група посетители за пътуването на определени дати, в това число Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes и Thundercat.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР