Още една фабрика за нелегално производство на цигари беше разбита

...
Още една фабрика за нелегално производство на цигари беше разбита
Коментари Харесай

Втора незаконна фабрика за цигари разбита за 5 дни


Още една фабрика за незаконно произвеждане на цигари беше разрушена край Пловдив при Операция на ГДБОП и Специализираната прокуратура. Във фабриката са открити над 100 кашона подготвени за разпространение цигари. Всичките са били пакетирани в кутии с съветски марки. Нелегалната фабрика се намира в покрайнините на Цалапица , заяви Българска национална телевизия.

Това е втората такава разкрита фабрика в границите на последните 5 дни. Миналия четвъртък органите на реда разкриха друга такава, още веднъж в Пловдивско.

По информация на кмета на селото Ивайло Данилов, фабриката се е помещавала в постройката на някогашната мандра. Тя неведнъж е била препродавана, а сега е отдадена чартърен.

Сградата е била шумоизолирана - била е облепена с дунапрен, а помещението е било цялостно с бали плява. Вътре е имало три машини за произвеждане на цигари. Открити са и три спални пространства. Предполага се, че жителите са се изнесли напълно неотдавна. Вътре не е употребено електричество от EVN, а е употребен личен генератор.

Според кмета на Цалапица цигари те са били предопределени за Молдова.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР