Осем технологични характеристики, разработени изключително за новото Peugeot 308 или

...
Осем технологични характеристики, разработени изключително за новото Peugeot 308 или
Коментари Харесай

Осем асистента за по-лесно ежедневие в Peugeot 308

Осем софтуерни характерности, създадени извънредно за новото Peugeot 308 или привнесени от по-високата серия на марката, имат за цел да улеснят всекидневието с френския стилен автомобил. Например потреблението на измиване на задното стъкло автоматизирано задейства и почистването на обектива на камерата за заден ход, с цел да отстрани мръсотията, която е неизбежна там.

Благодарение на ултразвуков радар с огромен обхват, системата за следене на мъртви зони на новия Peugeot 308 може да засече приближаването на автомобил на до 75 метра, спрямо 25 метра при обичайна система.

При излизане на заден ход от място за паркиране, Rear Traffic Alert употребява радари, конфигурирани в бронята, с цел да предизвести за движещи се трудности, приближаващи се откъм гърба. Системата ги разпознава на разстояние до 40 метра при скорост до 10 км/ч и освен предизвестява посредством екрана на сензорния екран, само че и с акустичен сигнал.

Можете също да шофирате през нощта с включени дълги светлини, даже в случай че има други участници в придвижването насрещат. Когато камерата в горната част на предното стъкло засече приближаващо транспортно средство, сегментите на дългите светлини се затъмняват и се основава горист тунел, с цел да се предотврати отблясъците, като в същото време се поддържа блестящо осветена зона в близост.

Започвайки с равнището на съоръжение Allure, пет „ i-Toogles “, ситуирани под централния екран, могат свободно да бъдат натоварени с най-често употребяваните функционалности, като директни пътища към избрани настройки на климатика, радиостанция, желани телефонни контакти или навигация до дома.

AQS (Air Quality System), която непрекъснато следи качеството на въздуха, влизащ в купето, обезпечава чист въздух и автоматизирано задейства функционалността за преработване, в случай че се открие замърсяване. От равнище GT това се добавя и от система за обработка на въздуха с пречистване на замърсяващи газове и частици. Освен това качеството на въздуха се демонстрира на централния сензорен екран.

Асистентът за общоприет език разрешава достъп до всички функционалности на инфотейнмънта като диалози, радио, музика или навигация и климатика (настройка на температурата) посредством ежедневни езикови запитвания. За да можете да отговорите на всички въпроси, "OK Peugeot " съдържа бордовата документи и уроци.

С помощта на приложение за смарт телефон отоплението или климатизацията могат да бъдат стартирани или контролирани отдалечено, тъй че мечтаната вътрешна температура към този момент да бъде достигната при пускане на автомобила. Това може да усъвършенства обсега на хибридно транспортно средство с плъгин, когато е обвързвано към контакта на стационарната мрежа - тогава отоплението или климатизацията ще употребяват по-малко сила през първите няколко минути от пътуването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР