Осем годишната Александра Пеевска от Ловеч спечели престижната международна титла

...
Осем годишната Александра Пеевска от Ловеч спечели престижната международна титла
Коментари Харесай

Александра от Ловеч спечели международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022

Осем годишната Александра Пеевска от Ловеч завоюва влиятелната интернационална купа в конкуренция с участници от осем страни от целия свят.



Темата на състезанието тази година е „ Децата за мир “. Александра дефилира в бяла рокля и с бял гълъб, който пусна в небето знак на чистотата и мира.

В представянето с национални носии Александра завоюва приз за най-хубав народен костюм. В тура на гениите Алекс извърши ексцентричен танц, композиция от типичен балет и национален танц.

За последния тур - бални рокли, по традиция Алекс се преобрази в същинска принцеса от приказките в бляскала тюркоазена рокля.



Една седмица прекараха децата на морския бряг в подготовка за състезанието: Вечер на нациите, Талант шоу, Модно ревю, Интервю с интернационалното жури и радостни игри на плажа с нови другари.

Кметът на гр. Бургас се срещна с участниците в състезанието и получи от тях сувенири от родните им места.



Александра Пеевска завоюва купата Малка Мис Ловеч и Малка Мис България 2021 год., а през март стана Little Miss Galaxy 2022 на едноименния интернационален конкурс.



Титлата Little Miss Planet 2022 Grand Prix e най-голямото самопризнание за гения и театрално показване на дребната принцеса, закономерно реализирано с доста труд и поддръжка от родители и преподаватели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР