Осем души са задържани за различни престъпления при специализирана полицейска

...
Осем души са задържани за различни престъпления при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Задържаха 8 души при спецакция в Пазарджишко

Осем души са арестувани за разнообразни закононарушения при профилирана полицейска интервенция, извършена през миналото денонощие в Пазарджишка област. Това заяви представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че акцията е обвързвана с противодействието на престъпността, опазването на публичния ред и пътната сигурност. Проверени са 1210 индивида, 924 моторни транспортни средства, пунктове за изкупуване на железни боклуци, автоморги, сервизи, заложни къщи и търговски обекти. 

В хода на интервенцията са регистрирани 28 закононарушения, формирани са 16 досъдебни производства и са формирани 29 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

В акцията са взели участие чиновници от всички полицейски структури на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, а също по този начин четири екипа от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив, уточни още Мирослав Стоянов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР