Осем души са задържани при специализирана полицейска операция в Пазарджишка

...
Осем души са задържани при специализирана полицейска операция в Пазарджишка
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджишко завърши с осем ареста

Осем души са арестувани при профилирана полицейска интервенция в Пазарджишка област. Това заяви представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов, представен от Българска телеграфна агенция.

Акцията се е провела през миналото денонощие и е била обвързвана с противодействието на престъпността, опазването на публичния ред и пътната сигурност.

Проверени са общо 1210 души, 924 моторни транспортни средства, пунктове за изкупуване на железни боклуци, автоморги, сервизи, заложни къщи и търговски обекти.

Установени са 28 закононарушения, образувани са 16 досъдебни производства и са формирани 29 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.

В акцията са взели участие чиновници от всички полицейски структури на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, както и четири екипа от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР