Осасуна се измъкна от зоната на изпадащите в Ла Лига,

...
Осасуна се измъкна от зоната на изпадащите в Ла Лига,
Коментари Харесай

Осасуна изскочи над зоната над изпадащите

Осасуна се измъкна от зоната на изпадащите в Ла Лига, откакто в мач от 20-ия кръг победи Гранада с 3:1.

На стадион "Ел Садар " в Памплона домакините взеха задатък от два гола до почивката посредством хърватския нападател Анте Будимир, който бе прецизен в 27-мата и 39-ата минута.

Малко преди достигането на първия час игра Луис Хавиер Чарис върна един гол за Гранада, само че в 86-ата минута Хон Монкайола постави точка на разногласието с трети гол за домакините.

Секунди преди приключването на постоянното време Факундо Ронкалия получи втори жълт картон и остави Осасуна с човек по-малко на терена, само че оставащото време до края не бе задоволително на Гранада за освен това.

С триумфа, който е четвърти за Осасуна от началото на сезона, отборът събра 19 точки и се изкачи на 17-о място в класирането, на точка над 18-ия Алавес и на две над 19-ия Елче, който обаче е с три мача по-малко. Гранада е на седмо място с 28 точки.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР