Осъдиха условно Меглена Каканашева-Мегз на 2 години лишаване от свобода.

...
Осъдиха условно Меглена Каканашева-Мегз на 2 години лишаване от свобода.
Коментари Харесай

Мегз получи условна присъда

Осъдиха условно Меглена Каканашева-Мегз на 2 години отнемане от независимост. Съдът е открил, че за времето от средата на месец септември 2018 година до 28 септември 2018 година, в град Раковски, съзнателно е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят лек автомобил. Стойността на колата е 98 586 лв. и е благосъстоятелност на лизингова компания в София, заяви.

Известната дизайнерка беше обвинена в застрахователна машинация. Наложена ѝ беше мярка " парична гаранция " от 10 000 лв..

През октомври Каканашева оповестила, че джипът й, който е взет на лизинг, е откраднат. След изгубването на колата, Мегз спряла да заплаща вноските. Криминалисти обаче откриха части от джипа в парцел на непосредствен приятел на дизайнерката - Румен Рончев. Тогава стана ясно, че тя е излъгала за кражбата. 

По утвърденото от Районен съд-Пловдив съглашение, на Меглена Каканашева е наложено наказване от 2 години отнемане от независимост условно с 4 години изпитателен период.
Определението на съда, с което е утвърдено съглашението, е влезнало в действие и не предстои на митинг и обжалване.    -->

Румен Рончев и Антон Лесов също са наказани. Рончев получи условна присъда от 3 години отнемане от независимост с 5 години изпитателен период. Освен за отнемане на автомобила, той е наказан и за това, че е лишил непознати недвижими движимости.  Лесов пък получи 2 години и 6 месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от 5 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР