Осъденият за убийството на Кристин от Сотиря – Мартин Трифонов

...
Осъденият за убийството на Кристин от Сотиря – Мартин Трифонов
Коментари Харесай

Осъденият за убийството на Кристин от Сотиря отново се изправя пред Темида

Осъденият за убийството на Кристин от Сотиря – Мартин Трифонов апелира присъдата си. В края на януари Сливенският съд му даде най-тежкото наказване – пожизнен затвор без право на подмяна за ликвидиране по изключително нечовечен метод, опит за обезчестяване и блудничество.

Делото на втора инстанция е планувано за 14 юли и ще се гледа в Апелативния съд в Бургас. 21-годишният мъж направи признания, а законова корекция отстрани опцията той да получи понижена присъда.
Присъда за жестокото ликвидиране в Сотиря: Доживотен затвор без право на подмяна Решението на съда беше посрещнато с овации
На майката, бабата и дядото на детето наказаният би трябвало да заплати общо 600 хиляди лева за нанесени неимуществени вреди.

През февруари Служебният бранител на Мартин Трифонов юрист Дойчин Дойчев разгласи, че ще апелира присъдата на клиента си. Тогава той отхвърли да показа претекстовете за обжалването.
Протест в Сливен против обжалването на присъдата по случая " Сотиря “ Близките на убитото момиченце се тормозят, че наказаният може да получи по-леко наказване
Няколко дни по-късно околните на убитото дете проведоха митинг против обжалването на присъдата за жестокото закононарушение. Насрочването на дата лиши близо шест месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР