Осъдената за убийство на съпруга си Анита Мейзер има нов

...
Осъдената за убийство на съпруга си Анита Мейзер има нов
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ! Анита Мейзер залюби нов мъж в Америка

Осъдената за ликвидиране на брачна половинка си Анита Мейзер има нов мъж до себе си , научи сензационно HotArena .

В Америка, където силиконовата сексбомба се откри наскоро, тя е съумяла да омотае в мрежите си следващ мачо.

Скандалната варненка се опитвала да крие новата тръпка на сърцето си съвсем от всички. За американския мачо знаела щерка й и още няколко правилни другари, които мълчали като гроб. Мейзер обяснила, че не желае да се разчува за щастието й, тъй като се тормозила, че ще бъде засипана с гневни „ похвали ” в обществената мрежа и медиите. В Америка Анита, която в действителност е родена под името Айше, движела в компанията на тествани другари – най-вече български емигранти.  Тя признала, че едвам в този момент й идва предпочитание за живот и споделила, че не мисли скоро да се връща в България, тъй като се чувствала като в пъкъла . Времето в пандиза описвала като истински призрачен сън.

Притеснявала се и от околните на починалия си мъж – културиста Николай Димов, които непрестанно подавали тъжби и упорствали за преразглеждане на присъдата. Те не можели да се примирят с обстоятелството, че Мейзер бе освободена предварително за положително държание. Били уверени, че ромката съзнателно е ликвидирала Николай благодарение на някой различен и си е съчинила, че якия мъжата е починал от задушаване по време на ексцентрични секс игри. Миската била безапелационна, че повече не желае да лежи и ден в Сливенския затвор. За това решила, че е добре да пусне котва в Америка, където можела да живее умерено.

Новият ухажор на Анита Мейзер бил с няколко лета по-малък от нея, научи „ Уикенд ” . Той угаждал всяко нейно предпочитание и я боготворял. Двамата били доста влюбени, само че не бързали да минават през гражданското. Отдали се напълно на занимания и обиколки на Щатите и Мексико. Последната им екзотична разходка била на остров Мартиника, откъдето смуглата хубавица даже пусна фотография в страницата си във Facebook.

Припомняме, че варненката излезе преди няколко месеца от Сливенския затвор . Тя излежа присъда по обвиняване в убийството на мъжа си Николай Димов. Мейзер удуши по нехайство Димов със свински опашки, като по думите й той самичък я помолил да го върже, с цел да получи по-силна ерекция. Мъжът й трябвало да ги скъса с мускулите си, само че в опита си умрял. Близките на Димов – майка му и сестра му, упорстват за 100 000 лв. кръвнина. Те не вярвали на обясненията на риалити звездата, че случаят е станал несъзнателно, нито на сълзливите й обръщения. „ Почивай в мир, обич моя, а на мен Бог да ми е на помощ. Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята. Дяволът е по петите ми ”, написа наскоро тя в обществените мрежи.

Анита стана скандално известна доста преди гибелта на брачна половинка си, когато ненадейно завоюва състезанието „ Мисис България ” и показа страната ни на „ Мисис Свят ”, което провокира вълна от неодобрение измежду българите, имайки поради вулгарния й външен тип.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР