Осъден за изнасилване дупничанин шофира „Мерцедес” след доза кокаин. Полицаи

...
Осъден за изнасилване дупничанин шофира „Мерцедес” след доза кокаин. Полицаи
Коментари Харесай

Келешът Денис, осъден за изнасилване, направи нов гаф

Осъден за обезчестяване дупничанин кара „ Мерцедес” след доза кокаин. Полицаи хванаха дрогиран зад кормилото 24-г. Денис Радков от Дупница, изтърпяващ условна присъда за обезчестяване, съобщи struma.bg.


Вчера към обяд при полицейска акция при известна пицария в кв. “Горна махала” в Дупница бил спрян за инспекция скъпоструващ “Мерцедес” с швейцарска регистрация. Зад кормилото седял дупничанинът Денис Радков. Полицаите го тествали за съществуване на опиати в организма му и се оказало, че преди да се качи в мерцедеса, е взел доза кокаин. Съставен му е акт и е формирано бързо полицейско произвеждане.

Любопитното е, че скандалният дупничанин не за пръв път е хванат да кара дрогиран. В началото на тази година той е заловен в Перник зад кормилото, отново след доза кокаин. В момента против него има повдигнато досъдебно произвеждане за шофиране след приложимост на кокаин в Пернишкия областен съд.

Преди 1 година Денис Радков бе наказан на три години затвор с четиригодишен изпитателен период за обезчестяване и сега всяка нова присъда ще го прати в пандиза.

Денис Радков и неговият другар, някогашен футболист на ФК “Марек”, Георги Серафимов на 18 март 2015 година бяха примамили в апартамент в кв. “Спартак” в Дупница 17- година момиче и го изнасилили. Тогава те бяха арестувани и пуснати под гаранция от по 1500 лева Д. Радков неотдавна се беше върнал от гурбет в Италия.

Младежът не работи на никое място, само че впечатлява с първокласен автомобил. Майка му е наемателка на щанд в ГУМ – Дупница, бащата ремонтира коли.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР