орис Солтарийски се раздели с най-мистериозното шоу в телевизионния ефир

...
орис Солтарийски се раздели с най-мистериозното шоу в телевизионния ефир
Коментари Харесай

Борис Солтарийски се раздели с "Маскираният певец"

орис Солтарийски се раздели с най-мистериозното шоу в телевизионния ефир – „ Маскираният артист “.

„ Успях да укривам ловко наличието си в шоуто – в този момент съм на присъединяване в Пловдив. Вече в действителност ще знаят къде съм бил “, показа Солтарийски в костюма на Змията, който оспорваше място в шоуто с Мозъка и Книгата. За първи път в историята на шоуто линиите за гласоподаване бяха отворени повторно заради еднакъв резултат на двама от участниците.

Нови артистични дуели изправиха едни против други останалите седем участника в шоуто. В звездна конкуренция влязоха Макаронът и Змията, Мозъкът и Хищницата и Бебето, Книгата и Палячи. Изпълнението на Хищницата изправи на крайници панела, в който се причисли и артистът Ники Сотиров. Сред новите обвинени имена се подредиха Десислава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев и други представители на българския шоу бизнес.

Зрителите видяха още веднъж и костюма на Пилето, в който се беше скрила Лазара Златарева, известна като Кака Лара.

„ Благодаря за поканата и това необикновено премеждие! Беше мъчно да заставам под маската, тъй като трябваш да мълча и да вардя загадка. Най-големите последователки на това предаване са моите дъщери, които нямат концепция, че съм тук – приветствам ги! “, показа страстите Лара, която призна, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев.

Не пропускайте идващите борби в шоуто, когато специфичен посетител в панела ще бъде артистът Юлиан Вергов.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР