Оригиналният HBO минисериал в осем епизода Бебето, от Сиан Робинс-Грейс ...

Оригиналният HBO минисериал в осем епизода Бебето, от Сиан Робинс-Грейс

Новият комедиен хорър Бебето тръгва по HBO Max

Оригиналният HBO минисериал в осем епизода Бебето, от Сиан Робинс-Грейс (Sex Education) и Люси Геймър (Лъжи), дебютира в HBO Маx. Нов епизод ще е наличен всеки понеделник. Комедия на ужасите, копродукция на HBO и SKY, продуцирана от SISTER и Proverbial Pictures, Бебето показва тъмно занимателен, недопечен обзор на майчинството от гледната точка на жена, която не желае да бъде майка. Комедиантката Мишел Де Суърт („ Херцогинята “) влиза в ролята на 38-годишната Наташа, притежател на дребен ресторант, която се ядосва, че най-близките й приятелки внезапно виждат смисъла на живота си единствено в майчинството – едната има кърмаче, а другата афишира, че е бременна. В желанието си да избяга от тази тематика тя възнамерява уикенд в самотна къща на брега, където ненадейно се оказва с кърмаче в ръце.

В рамките на няколко часа животът й поема внезапен завой и той изобщо не е обвързван с благите моменти на майчинството. Контролиращо, манипулативно, само че необикновено сладко, бебето обръща живота на Наташа в сюрреалистично хорър шоу. Докато открива същинския обсег на странните неща, които се случват, където участва бебето, Наташа прави все по-отчаяни опити да се отърве от него. Тя не желае кърмаче. Но бебето несъмнено я желае. В сериала взе участие и Амира Газала (4 блока на HBO) като госпожа Ийвс, 70-годишната тайнствена дама, която е прекарала последните петдесет години, живеейки на открито в колата си и наподобява е на всички места, където е бебето. Виждаме още и Амбър Грапи като Боби, по-малката сестра на Наташа, която е детски аниматор и фантазията й, познайте, е да бъде родител, да дава обич и да я получава. Допълнителният актьорски състав включва Патрис Найамбана, като бащата на Наташа Лайл, брачната половинка на Джереми Айрънс - Шинед Кюсак (Случаите на Поаро, Убийства в Мидсъмър) като майка й Барбара, Шворн Маркс (Родители и деца) като Магс, комедиантката Айзи Сути (Skins) като Рита, Таня Рейнолдс (Sex Education) като Хелън, Сеян Сарван (Греховно на HBO Max) като Нур, Карл Дейвис (Тихият час) като Джак и Дивиан Ладва (Лъв: стъпки към дома) като Фууз.

А ето какво ще забележим от историята в първите й три епизода: След като още една другарка изненадващо оповестява, че е бременна, унилата Наташа наема отдалечена къща на брега, с цел да се отърве от тази тематика, само че бива изправена пред това, от което се е измъкнала - кърмаче. Във втори епизод виждаме Наташа, необяснимо още веднъж събрана с бебето, да се пробва да откри майка му. По-късно, откакто приятелите й в допълнение объркват обстановката, Наташа се обръща за помощ към своята сестра Боби (Амбър Грапи). Въпреки шокиращото решение, коетог-жа Ийвс дава на казуса с бебето, Наташа си дава сметка, че е подготвена да направи всичко в подмяна на помощта на странната бабичка - даже да би трябвало да жертва нещо доста значимо - времето за сън. Междувременно Боби (Амбър Грапи) и нейният сътрудник Сам (Генсис Линеа) се приготвят за значима среща със обществен служащ за осиновяване.

създател: СЛАВА
...

Източник: slava.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg