Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира

...
Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира
Коментари Харесай

Идеи за украса на дома и градината показва изложбата „Цветна пролет 2018“

Оригинални решения за декорация на дома и градината ще показва профилираната галерия „ Цветна пролет 2018 “, която ще се организира от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. Акцент в идното издание са арт и занимание продуктите, позволяващи на всеки да развие своя неповторим жанр.

Една от най-големите български компании за кашпи и други култивиран съдове дава опция разработване на бутикови серии по план на клиента. Сред участниците е и огромен вносител на такива произведения от Европа, който ще покаже нови модели, отличаващи се с огромно многообразие на цветовете и дизайна.

За първи път в „ Цветна пролет “ взе участие ателие, предлагащо по този начин наречените „ картини по номера “, навлизащи в този момент на българския пазар. Това е творчество за непрофесионалисти, което носи неповторимо наслаждение, а удовлетворението да създадете свои шедьоври е огромно, изясняват изложителите. Те ще показват богат подбор от новите арт артикули, предопределени за хора, чието занимание е рисуването. Идеи за друго занятие за свободното време ще даде експозицията от бижута, направени от цветя.

Атрактивен сегмент в „ Цветна пролет 2018 “ е украсата за Великден. На щандовете може да се откри всичко належащо за аранжиране на неповторима украса за празника. Занаятчийската камара в Пловдив ще добави палитрата с разнородни творби на приложното изкуство, които намират все по-голямо място в оформлението на вътрешни пространства и открити площи.

Специализираната галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари ще даде опция на експерти и фенове да се срещнат с нововъведенията в тази област, с модерните трендове във флористиката и озеленяването. Над 40 компании ще покажат обичайни и екзотични цветя, семена и разсад, декоративна растителност, нови типове овошки, принадлежности и такъми, препарати за растителна отбрана и торове, саксии и керамични произведения, ръчно направени сувенири, съдове и декорация от дърво, биопродукти. С многото новости, които ще показа, тазгодишното издание на „ Цветна пролет “ продължава традицията да се предлага всичко належащо.

То се провежда в границите на Дните на фамилията, свободното време, заниманието и модата, които ще продължат до 25 март и включват още: Международна галерия „ Природа, Лов, Риболов “ (от 21 март), Италиански фестивал на хубостта и прическата (от 23 март), киноложки изложения (от 24 март).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР