Оргомни амбиции за бъдещето си разкри българската звезда на световния

...
Оргомни амбиции за бъдещето си разкри българската звезда на световния
Коментари Харесай

Бербатов мечтае да стане мениджър на Манчестър Юнайтед

Оргомни упоритости за бъдещето си разкри българската звезда на международния футбол Димитър Бербатов. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед очевидно е въодушевен от Оле Гунар Солскяер, който получи шанса да управлява " алените дяволи " след уволнението на Жозе Моуриньо и разгласи, че не изключва опцията един ден да седне на скамейката, която над четвърт век беше окупирана от сър Алекс Фъргюсън. 

" Това е следващата огромна седмица за Манчестър Юнайтед, откакто Жозе Моуриньо беше уволнен, а един огромен любим на почитателите като Оле Гунар Солскяер го размени. Лично за мен ще бъде доста забавно да виждам напредъка му. "

" Също като мен той е някогашен футболист на огромен тим и получи пробива в треньорството, от който имаше потребност. За мен това е доста забавно, тъй като и аз съм бил част от Манчестър Юнайтед и един ден желая да бъда управител. В един миг и аз ще нуждая се от този огромен пробив. "

" Както споделих и преди, единствено няколко са имената, които са правили подобен огромен пробив непосредствено, въпреки да са работили и преди този момент на по-ниски функции в огромни клубове. Това бяха Хосеп Гуардиола в Барселона и Зинедин Зидан в Реал Мадрид. "

" Но кой знае, един ден може и аз да застана отпред на Манчестър Юнайтед! Правя подготовката си за това, упоритостите ми са високи. Бил съм част от най-великия клуб в света и знам по какъв начин хората се пълнят с упоритост, когато са били част от нещо велико. Така че за какво един ден да не се забележим на скамейката на " Олд Трафорд "? "

" Като дете си мечтаех един ден да играя в най-великия тим на света и фантазията ми се сбъдна. Няма невъзможни неща ", съобщи с голяма убеденост българската звезда пред Betfair. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР