Оргазмът – най-желаният момент в секса, до който невинаги се

...
Оргазмът – най-желаният момент в секса, до който невинаги се
Коментари Харесай

Вижте 12 различни вида оргазъм

Оргазмът – най-желаният миг в секса, до който не всеки път се доближава елементарно, а от време на време може да се случи, даже и без да сме го очаквали. Знаете ли, че можете да го изпитате, даже и по време на подготовка? Съвсем не е належащо сега да реализираме сексуален акт, с цел да достигнем разтърсващото наслаждение. Освен това има цели 12 разнообразни типа оргазъм. Нека забележим кои са те.

1. Клиторен оргазъм
Този може би е най-лесен за постигане и е от най-силните. За да го изпитате, би трябвало само вие или вашият сътрудник да стиимулира клитора по най-приятния за вас метод. Разбира се, може да се получи и с френски милувки

2. Г-точка оргазъм
Г-точката е място във влагалището, което ви носи най-силно наслаждение, също по този начин това е женският еквивалент на простатата. Стимулирането на Г-точката може да сътвори чувството за потребността от уриниране, тъй че е значимо да извършите тази активност преди секса. За да достигнете оргазъм, ще би трябвало да употребявате пръста си или вибратор. Стимулирайте влагалището, до момента в който не откриете мястото, което ви доставя най-голямо наслаждение.

3. Смесен оргазъм
Той е композиция сред клиторен и различен тип оргазъм. Съвсем допустимо е да усетите двойно наслаждение, в случай че стимулирате клитора и зърната си по едно и също време. Също по този начин можете да изпитате клиторен и вагинален оргазъм едновременно. Достатъчно е единствено да стимулирате клитора по време на секс.

4. Анален оргазъм
Съвсем допустимо е, само че би трябвало да сте напреднали. Ако концепцията за по-необичаен секс ви харесва, пробвайте да пуснете колегата си през „ задния двор “. Анусът има голям брой нервни окончания и вярната му стимулация може да докара до оргазъм.

5. А-точка оргазъм
А-точката е ситуирана в края на вагиналния канал и може да бъде превъзходен извор на удоволствия. Просто би трябвало да се отпуснете и да позволите на половинката си да проникне допустимо най-дълбоко.

6. Маточен оргазъм
Той се получава при стимулацията на маточната шийка. За да го достигнете би трябвало да вършиме секс няколко дни, преди да ви пристигна цикълът, като отлагате оргазма. Когато усетите, че сте покрай върха, сменете позата, кучешката може също да е от помощ.

7. U-точка оргазъм
U-точката е уретрата. Този оргазъм елементарно може да бъде сгрешен с клиторния, защото се получава посредством стимулирането на зоната към уретралния отвор, който се намира под клитора. За да достигнете до висшото чувство, би трябвало да докосвате нежно този сектор и да употребявате лубрикант.

8. Зърнен оргазъм
Много дами могат да изпитат висшо удовоствие от стимулирането на зърната. Причината за това е, че при допира на зърната, кръвта се стича към генителиите. Също както при всеки различен тип оргазъм.

9. Фитнес оргазъм
Съвсем допустимо е да получите разтърсващ оргазъм и до момента в който упражнявате. В множеството случаи този миг идва изненадващо и най-често когато се получава търкане сред бедрата. По този метод се получава непряка стимулация на клитора.

10. Кожен оргазъм
Може да се случи, даже и когато слушате музика, която ви харесва. В този миг настръхвате и усещате неповторимо наслаждение. Понякога се получава и от досег на специфичен човек. Да, това е кожният оргазъм.

11. Оргазъм с дишане
Тук ситуацията е тантрическо. Не се ли възбуждате, когато чувате, че половинката ви душа учестено в ухото ви? В подобен миг е напълно допустимо да стигнете до оргазъм, даже и без да вършиме секс. Можете да достигнете до висшото наслаждение и когато сте сами. Единственото, от което се нуждаете, е безшумно помещение и успокоение. Останалото е постепенно вдишане и издишане, което последователно зачестява...

12. Оргазъм от фикция
Фантазията е най-мощното ни оръжие. Благодарение на нея можем да изпитаме неповторим оргазъм, единствено в случай че се отпуснем и си помислим за нещо в действителност възбуждащо. Усещането може да бъде още по-силно, в случай че се докосвате, до момента в който фантазирате.

Прочети повече на: https://woman.bg/seks-i-vruzki/12-razlichni-vida-orgazum.58175.html
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР