Организираните привърженици на ЦСКА - София излязоха с позиция в

...
Организираните привърженици на ЦСКА - София излязоха с позиция в
Коментари Харесай

Сектор Г прекратява бойкота, организираните фенове се завръщат на стадиона

Организираните последователи на ЦСКА - София излязоха с позиция в обществените мрежи, от която излиза наяве, че протестът им завършва. Голяма част от почитателите от Сектор " Г " стопираха визитата на мачове на обичания си тим след изгубения край за Купата на България от Левски (0:1).

Привържениците показват мнение, че съвсем нищо не се е трансформирало от оня миг и показаха вяра, че Саша Илич, който направи ЦСКА - София зимен отличник, ще остане отпред на отбора.

Ето какво написаха от " Трибуна Сектор Г " във " Facebook ":

" Измина един полусезон на неявяване. Правилно или не в очите на алената общественост, решението ни беше единствената опция към оня миг в нашите. Безбройните нападки, искрено подправените импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който споделя истината, не е комфортен никому. 

Какво се промени? Честно казано съвсем нищо, с изключение на козметични опити за усъвършенстване в маркетинга и, несъмнено, новият магазин на Армията. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане следващият " приготвен " от шеф-майсторите, които към момента са в съблекалнята. Този тим занапред има да убеждава алена България, че миналата есен не е елементарна случайност. Все отново всички знаем какво се случва нормално през пролетта, нали по този начин? 

За стадиона няма да приказваме съвсем, тъй като и за нас тази тематика е извънредно болна. Но неналичието на задоволително връзка и бистрота в процеса сигурно основава чувството, че нещо не е както би трябвало. Може би към момента чакаме 8-те милиона болта, Бог знае... 

Ръководните процеси са все по този начин полуаматьорски и тук почтено казано смяна в близко и дълготрайно бъдеще не чакаме. За това желаеме да кажем следното: 

Опитахме да повлияем с неявяване - не стана. Време е да пробваме с наличие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на тима да прави това, за което е основан - да побеждава. Спете умерено. 

Силата постоянно е на страната на истината! Само ЦСКА! "

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР