Организираните привърженици на ЦСКА прекратяват бойкота си и през пролетта

...
Организираните привърженици на ЦСКА прекратяват бойкота си и през пролетта
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА прекратяват бойкота си

Организираните последователи на ЦСКА приключват протеста си и напролет ще поддържат отбора си от Сектор Г, който през есента пустееше. Това излиза наяве от обява в една от групите на почитателите в обществените мрежи.

„ Опитахме да повлияем с неявяване - не стана. Време е да пробваме с наличие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на тима да прави това, за което е основан - да побеждава. Спете умерено ”, написаха от Трибуна Сектор Г ”.

Ето и цялата обява без редакторска интервенция:

Измина един полусезон на неявяване. Правилно или не в очите на алената общественост, решението ни беше единствената опция към оня миг в нашите. Безбройните нападки, искрено подправените импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който споделя истината, не е комфортен никому.

Какво се промени? Честно казано съвсем нищо, с изключение на козметични опити за усъвършенстване в маркетинга и, несъмнено, новият магазин на Армията. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане следващият " приготвен " от шеф-майсторите, които към момента са в съблекалнята. Този тим занапред има да убеждава алена България, че миналата есен не е елементарна случайност. Все отново всички знаем какво се случва нормално през пролетта, нали по този начин?

За стадиона няма да приказваме съвсем, тъй като и за нас тази тематика е извънредно болна. Но неналичието на задоволително връзка и бистрота в процеса сигурно основава чувството, че нещо не е както би трябвало. Може би към момента чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...

Ръководните процеси са все по този начин полуаматьорски и тук почтено казано смяна в близко и дълготрайно бъдеще не чакаме. За това желаеме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с неявяване - не стана. Време е да пробваме с наличие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на тима да прави това, за което е основан - да побеждава. Спете умерено.

Силата постоянно е на страната на истината! Само ЦСКА!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР