Организираните фенове на Левски, обединени в Националния клуб на привържениците,

...
Организираните фенове на Левски, обединени в Националния клуб на привържениците,
Коментари Харесай

Феновете на Левски написаха декларация срещу съдията в Разград

 В Левски чакат награди при триумф над Лудогорец
Организираните почитатели на Левски, обединени в Националния клуб на последователите, реагираха остро на назначението на рефера Георги Кабаков за основен арбитър на дуела с Лудогорец в Разград. Според тях тимът им е заплашен от съдийството на Кабаков.

Ето какво написаха от НКП:

" Георги Кабаков ще управлява Лудогорец - Левски. Нямаме вест. Футболна България знаеше, че пловдивчанинът ще бъде Избрания. Случайност? Не ни се има вяра...

Кабаков е съдия, в който нямаме никакво доверие. Миналата година сътвори жестоки гафове. В Русе още се чудят по какъв начин не видя гол с ръка и не отсъди дузпа с червен картон за удари от бокса?

Някои напомнят, че поряза и противника ни в идващия кръг против Литекс София (б.р. по този начин сините последователи назовават ЦСКА). Факт, само че и това ни тормози, тъй като съдийската душа обича да компенсира... Дано Кабаков не върне ресто!

Привържениците на Левски настояваме за почтен футбол. Знаем, че сме неуместни и дразним, когато сме на върха. Знаем, а и другите знаят, че може да станем още по-неудобни. Знаем, че и Кабаков го знае...

В събота ще преобладаваме по трибуните и ще сме посетители единствено официално. Дано съдийската бригада да не бъде в основната роля!!!

Ние сме осведомени хора, а географията ни е обичана. Пловдив е покрай Смолян, а и има един човек, който живее в Пловдив, а се води, че работи в Разград. Който знае, ще се сети и нека се усети ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР