Организирана престъпна група българи бе заловена за крупна кражба на

...
Организирана престъпна група българи бе заловена за крупна кражба на
Коментари Харесай

Заловиха българи за крупна кражба в Англия

Организирана незаконна група българи бе хваната за крупна кражба на олио измежду бял ден в британския град Норич.

Нашенците били хванати в огромен супермаркет. Портите на разпределителните пунктове били неотложно затворени, с цел да пресекат бягството на наглите апаши. Според следствието сънародниците ни били част от огромна незаконна тайфа, пътувала до Норфолк от Лондон.

Опитът за грабеж идва, откакто силите на реда предизвестиха компаниите, да останат бдителни на фона на вълната от обири на олио от магазини, заведения за хранене и даже учебни бюфети.

Рязкото повишаване на цените на растителното масло подхраниха продажбата на олио на черния пазар. Организираните незаконни банди на Острова се възползваха от отворилата се ниша и започнаха пътувания на дълги дистанции, с цел да правят грабежи на огромни количества олио.

37-годишният Борис Огнянов, 43-годишният Ян Георгиев и 44-годишният Николай Йорданов, всички от региона на Ууд Грийн в северен Лондон бяха изправени пред Темида. Тримата българи са декларирали пред магистратите, че им е било платено по 180 английски лири, с цел да отмъкнат варелите с олио. Съдът дефинира всеки от тях да заплати санкция в размер на 525 английски лири. Според проверяващите обаче уредникът на незаконната група към момента не е оголен, написа Телеграф.

Миналия месец двама мъже бяха упрекнати, откакто служители на реда ги стопира в дребните часове на денонощието с олио откраднато от ресторант в Бранкастър.

Напоследък редица кръчми в Англия, даже и учебни заведения, оповестяват за обири на стотици литри олио.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР