Организацията на финалния мач от Шампионската лига по футбол между

...
Организацията на финалния мач от Шампионската лига по футбол между
Коментари Харесай

Защитник на Ливърпул: Организацията на финалния мач от Шампионската лига беше пълен провал

Организацията на финалния мач от Шампионската лига по футбол сред испанския Реал и британския Ливърпул беше цялостен неуспех. Това мнение изрази бранителят на Ливърпул Анди Робъртсън, представен от Би Би си.

Реал Мадрид завоюва трофея след победа с 1:0 във финала. Началото на мача беше отсрочено с 37 минути заради съображения за сигурност.

Според Робъртсън той е дал билет на собствен другар, който обаче не е позволен на стадиона.

" На приятеля ми споделиха, че билетът е подправен, само че ви убеждавам, че не е ", сподели Робъртсън. " Това е цялостен неуспех. "

" Хората просто се паникьосваха. Недопустимо е да се употребява сълзотворен газ против почитателите ", сподели играчът.

" В резултат на това довечера беше ужасна за нашите почитатели и техните фамилии. Те чакаха друг заключителен мач, Шампионската лига би трябвало да бъде празник, само че това не се случи. Не беше планувано мачът да се организира тук и съм сигурен, че следствието ще даде оценка на подготовката за мача ", сподели Робъртсън.

Финалът на Шампионската лига трябваше да се организира в Санкт Петербург, само че на 25 февруари УЕФА реалокира дуела в Париж поради обстановката в Украйна.

Относно провалянето във финала Робъртсън сподели: " Съсипани сме. Това се случва, когато стигнете до финала и не спечелите. Честно казано, можехме да играем малко по-добре, изключително през второто полувреме. Не започнахме доста добре, те влязоха по-добре в мача. Реал има доста умел тим, знаят по какъв начин да печелят финали и го демонстрираха ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР