Организацията е блестяща, няма място за притеснение, увериха от Районната

...
Организацията е блестяща, няма място за притеснение, увериха от Районната
Коментари Харесай

РИК-Бургас обясни защо всеки сигнал за бомба в изборния ден ще бъде посрещнат с насмешка

Организацията е блестяща, няма място за терзание, увериха от Районната изборна комисия

Опитите да се сее безпорядък с бомбенте закани по учебните заведения ще бъдат несполучливи. С тези думи ръководителят на РИК-Бургас Михаил Хаджиянев успокои гласоподавателите в деня за размисъл. Днес пред публицисти той изясни какви са подхванатите дейности, с които ще бъде предотвратен всеки късмет изборния ден на следващия ден да бъде провален.

„ Още след първата опасност знаехме, че би трябвало да се създаде проект за противопоставяне. РИК-Бургас направи значима работна среща с началника на „ Охранителна полиция “ комисар Марин Димитров и заместника му Мирослав Кръстев, с цел да решим какво тъкмо да вършим. Така още към сряда имахме налична методика, която изрично да направи невероятно провалянето на изборния ден посредством бомбени закани “, разяснява Михаил Хаджиянев пред Флагман.

Планът за деяние е относително елементарен – всяка секция е запечатана още в петък, а в учебните заведения има защита, която да пази входовете и изходите на постройката. Планът е изпратен непосредствено към Министерството на вътрешните работи като предложение и общопризнат на централно равнище. С други думи, РИК-Бургас и органите на Министерство на вътрешните работи тук са показали на цялата страна по
Всичко за Вашата сватба
какъв начин да противодейства против подправените бомбени закани.

„ Дори и да има злоумишлен сигнал за бомба в изборния ден, той ще бъде отчетен като подправен и ще буди единствено боязън, тъй като няма по какъв начин някой да влезе в пространствата. Всички секции са стерилни и се охраняват прецизно, просто е невероятно някой да постави бомба. Никой не може да влезе, не може и да излезе. Помещенията са претърсени. Сградите се охраняват от през вчерашния ден непрекъснато “, посочи още ръководителят на РИК-Бургас.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg