Организациите от Североизточна България на Съюзът на демократичните сили се

...
Организациите от Североизточна България на Съюзът на демократичните сили се
Коментари Харесай

СДС провежда Регионална конференция в Шумен

Организациите от Североизточна България на Съюзът на демократичните сили се събраха на районна конференция в Шумен. В работата на конференцията се включиха и ръководителят на партията Румен Христов и секретарят на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

Участниците в районната конференция започнаха полемиките с разглеждане на настоящата политическа конюнктура в страната. Акценти в изявленията бяха сложени върху огромната степен на доверие, което всички социологически изследвания демонстрират за синята партия. Подчертано беше, че партията има всички шансове да взе участие във властта при идващите избори. Още един път беше доказана стратегическата цел на Съюз на демократичните сили – да се работи за европейски приходи на популацията и за удвояване на темпове на напредък в стопанската система.

Валентин Станев, като представител в Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили за Североизточния район, регистрира осъщественото през последните месеци. След полемика, Станев беше избран отново още веднъж да съставлява Североизтока.

В изявлението си пред конференцията ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов акцентира значимостта от положително показване на партията на идните избори за Европейски парламент. Така Съюз на демократичните сили ще има опция действително да следи и взе участие в процесите при идващите избори, които предстоят през годината. Целите, които си слагат от Съюз на демократичните сили са амбициозни в това отношение, акцентира Христов.

Председателят на варненската организация на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев пък предложи, такива конференции да се организират от време на време. Така ще може в действен порядък да се дискутират значими тематики, касаещи демографията, стопанската система и приходите на популацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР