Организаторката на конкурси за силиконови красавици Мариана Маринова се обяви

...
Организаторката на конкурси за силиконови красавици Мариана Маринова се обяви
Коментари Харесай

Силиконката от Фермата: Имам 1300 бански

Организаторката на състезания за силиконови хубавици Мариана Маринова се разгласи за фешън икона във „ Фермата: Нов свят “, на инат на нелепия тип, който закупи броени дни след старта на предаването, оповестява "Монитор ". Макар и част от тима на богатите, Маринова бързо загуби лустрото си в изискванията на фермерския живот.



При разпределението на седмичните задания в шоуто тя осъмна в спалнята на чорбаджиите с шлайф машина в ръка. Преди да се захване със шкуренето на дървените греди обаче шефката на силиконките у нас си направи тюрбан от черен плик за отпадък. „ Ти не знаеш какъв прахуляк пада! Ситен и наследник. Трябва да се погрижа за себе си, въпреки всичко това съм аз – фешън икона. “, отсече Мариана, до момента в който се кипреше пред огледалото в банята.

„ Може ли човек с 1300 чифта бански да не е фешън икона? “, подкачи я софтуерният милионер Митко, който редеше плочки зад тила й. Маринова го тушира с още по-шокираща статистика за дрешника си: И със 700 чифта обувки, не забравяй! „ За мен външния тип в никакъв случай не е бил преди всичко, нито мнението на хората. Въпреки нелепия метод, по който наподобявам, се веселя, че съм с розови ботуши и имам готин тюрбан от найлон, с цел да не се покрие косата ми със стърготини “, показа още Маринова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР