Организаторите на успешната международна бойна галавечер разкриха имената на елитните

...
Организаторите на успешната международна бойна галавечер разкриха имената на елитните
Коментари Харесай

32-ма елитни спортисти от 19 държави ще премерят сили на SENSHI 15

Организаторите на сполучливата интернационална бойна галавечер разкриха имената на елитните спортисти, които ще премерят сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

15-ото издание на титаничното шоу ще се организира на 18 февруари от 18:30 часа. Бойната карта включва 16 дуела сред 32-ма спортисти от 19 страни. За победа ще се борят 6-ма от най-хубавите български бойци. Участниците в SENSHI ще показват зрелищни техники и умения по разпоредбите на KWU Senshi и KWU Full Contact. За пръв път ще станем очевидци и на дуели по разпоредбите на KWU Open, които включват борби с атрактивни смесени бойни изкуства с хвърляния, граплинг и всичко, което е разрешено в ММА.

Почитателите на високия адреналин, които желаят да се насладят на бойния театър от първи ред, могат да закупят своя билет за SENSHI 15 от мрежата на.

На новото издание на SENSHI едни от най-атрактивните борби ще са на българските бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат европейският WAKO PRO в жанр К-1 първенец " Мистър Шоу " Едуард Алексанян, носителят на купата по муай тай EMC Драгомир Петров, международният KGP и WAKO PRO първенец Атанас Божилов и интерконтиненталният WKF първенец Теодор Христов. Своя дебют ще създадат и европейският първенец по киокушин карате и народен първенец по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Димитър Илиев, както и сребърният международен медалист по бойно самбо и народен първенец по битка Мариян Димитров, който прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Главната борба за вечерта ще бъде сред италианския първенец Джузепе ди Доминико и един от най-хубавите български бойци Едуард Алексанян. 15-ата среща за вечерта ще бъде сред бразилския първенец Педро Оливиера и известната българска ММА звезда Мариян Димитров по разпоредбите на KWU Open в тежка категория.

Сред бойците, които ще вдигнат публиката на крайници, са националният първенец на Румъния по самбо и петкратен победител в SENSHI Флорин Ламбаджу, международният WAKO PRO в жанр К-1 първенец Никола Тодорович от Сърбия, сребърният киокушин медалист от Световно състезание на KWU и от WKF Grand Prix през 2019 година Джо Миахара от Япония, интернационалният първенец по карате киокушин Ейсан Саджед от Нидерландия и други

За победа ще се борят и доста потвърдили се бойци, които за първи път ще показват уменията си на арената на SENSHI. Това са международният WMF Pro-AM първенец по муай тай Марсио де Хесус от Бразилия, международният WAKO Pro и Superkombat първенец Джонатан Майезо от Франция, спечелилият 3-то място на международното шампионата по кикбокс на WAKO Айдин Аслан от Турция, интерконтиненталният първенец Фернандо Мартин от Испания, международният ISKA първенец Майкъл Лопес де Вейга от Франция, европейският първенец в шампионата по Fightsense Маруан Туту от Мароко и други

И този път няма да липсва и дамски конфликт. Победителката в шампионатите Rings Superfight и Den Haag Superfight Монтана Артс от Нидерландия и MFC шампионката Дебора Евора от Португалия ще потвърдят, че макар нежната си визия, по нищо не отстъпват на бойците от мъжки пол. Именно техния дуел ще открие SENSHI 15.

А ето и всички дуели на интернационалната бойна галавечер SENSHI 15:

Двубой #1

Кат. 55 кг, устав: KWU Full Contact

Дебора Евора, Португалия vs. Монтана Артс, Нидерландия

Дебора Евора ще направи своя дебют на арената на SENSHI. 24-годишната MFC шампионка от 2022 година и носителка на купата Brothers League Champion от 2017 година ще премери сили против 21-годишната Монтана Артс от Нидерландия, която е щерка на K-1 легендата Питер Артс.

Монтана Артс ще се изправи на кръга на SENSHI 15 за трети път. Тя е победител в шампионатите Rings Superfight през октомври 2021 година и Den Haag Superfight през септември 2020 година По време на дебютното си присъединяване на SENSHI Артс победи Мина Кирлаки от Гърция. А на последното издание на бойното шоу надделя съперничката си Елена Гогин от Испания след единомислещо съдийско решение.

Двубой #2

Кат. 70 кг, устав: KWU Senshi

Джонатан Майезо, Франция vs. Марсио Хесус, Бразилия

Джонатан Майезо също ще дебютира на кръга на SENSHI. Той е международен WAKO Pro и Superkombat първенец през 2022 година и 2021 година 22-годишният французин е и първенец на Empire fight през 2021 година и Tournament Empire fight през 2022 година

29-годишният Марсио Хесус от Бразилия за първи път ще стъпи на арената на SENSHI. Той е международен WMF Pro-AM първенец и Pan American Muay Thai първенец, K-1 отличник е и в Spartans. Освен това Хесус е и интернационален първенец по муай тай UIAMA и първенец за страната си по муай тай GP.

Двубой #3

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Айдин Аслан, Турция vs. Драгомир Петров, България

Айдин Аслан също за първи път ще премери военен дух и устойчивост на арената на SENSHI. Той е на 23 години и е от Турция. През 2016 година печели 3-то място на международното шампионата по кикбокс на WAKO, а през 2022 година 2-ро място на европейското шампионата по кикбокс на WAKO, 3-то място на европейското състезание EUSA и е ISSF първенец.

На 18 февруари против Аслан ще се изправи четирикратният народен първенец по кикбокс Драгомир Петров. 28-годишният войник през 2019-та печели европейска купа по муай тай на EMC. Победител е във веригата Wizard и първенец в Max Fight през същата година. На SEHNSI 14 той се открои с победа против 39-годишния Леван Гурули от Грузия.

Двубой #4

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Мурад Ахмедов, Узбекистан vs. Джо Миахара, Япония

Мурад Ахмедов е на 21 години и е от Узбекистан. Той e международен IFMA първенец по муай тай през 2019 година и международен WMF първенец по муай тай през 2020 година Шест пъти става народен първенец на страната си. Това ще е втората му борба на SENSHI.

Негов противник ще бъде японецът Джо Миахара. Той е на 27 години и ще се качи на кръга на SENSHI за трети път. На предното издание на SENSHI 14 Миахара победи над Патрик Кшизостаняк от Полша с нокаут във 2-ия рунд в третия мач. Японският войник е сребърен медалист от Световно състезание на KWU и от WKF Grand Prix през 2019 година, първенец на киокушин шампионата All Japan от 2018 година и WFKO първенец на шампионата The Yamburg Cup - Yamal 2016.

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU Open

Ейсан Саджед, Нидерландия vs. Димитър Илиев, България

Ейсан Саджед е на 26 години и е от Нидерландия. Той е първенец от интернационалния шампионат по карате киокушин, като е и троент отличник в професионалния кикбокс. Това ще е второто му присъединяване в SENSHI.

Димитър Илиев също е на 26 години. Българинът е европейски киокушин първенец за юноши, народен кикбокс първенец и има 6 ММА победи и печели 3 от срещите си с нокаут. На 18 февруари ще бъде неговият дебют на SENSHI.

Двубой #6

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Фернандо Мартин, Испания vs. Атанас Божилов, България

Фернандо Мартин също за първи път ще се бие на SENSHI. 29-годишният испанец е интерконтинентален и испански Sub World първенец.

Атанас Божилов е един от най-талантливи кикбоксьори на България. Той е на 36 години и е играч на бургаския клуб " Fight Factory ". Има 29 победи и единствено 2 загуби в професионалната си кариера. Той е международен KGP и WAKO PRO първенец и има дванайсет победи на кръга на SENSHI.

Двубой #7

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Диого Невеш, Португалия vs. Жига Печник, Словения

Диого Невеш е на 34 години от Португалия. Той е международен K-1 първенец на WAKO през 2011 година Невеш е Full Contact европейски първенец през 2011 година и повторен международен ISKA първенец през 2016 година Това ще е втората му борба на SENSHI.

Жига Печник е на 27 години. Словенецът ще търси трети триумф, откакто септември месец предходната година победи Лиси Корнелиу от Молдова с единомислещо съдийско решение на SENSHI 13, а при започване на 2021-а надделя българския ас Николай Йоргов, защитавайки европейската купа на WAKO PRO в жанр К-1 в кат. до 78.1 кг. Печник е европейски WAKO PRO първенец от 2018 и 2021 година, през 2021 година той се класира на трето място на международния WAKO шампионат.

Двубой #8

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Майкъл Лопес да Вейга, Франция vs. Флорин Ламбаджу (Рамбо), Румъния

31-годишният французин Майкъл Лопес да Вейга ще дебютира на SENSHI. Той е международен ISKA първенец, както и първенец на Франция.

Румънският " Рамбо " Флорин Ламбаджу ще се бори за пета победа на кръга на SENSHI. 26-годишният Ламбаджу е народен първенец на Румъния по самбо през 2018 година

Двубой #9

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Маруан Туту, Мароко vs. Никола Тодорович, Сърбия

Маруан Туту e на 27 години от Мароко. През 2019 година той е финалист от шампионатите Kunlun WGP и Enfusion WGP. Туту e и европейски първенец в шампионата по Fightsense, както и отличник в шампионатите BeNeLux Champion WFCA и Dutch Champion MON. За първи път ще се бори и за купата на SENSHI.

24-годишният Никола Тодорович ще излезе на кръга на SENSHI за шести път в търсене на своята четвърта победа. Той е притежател на две международни трофеи - отличник на WAKO PRO в жанр К-1 в кат. до 78,1 кг от 2021 година и 3-то място на WAKO същата година. Тодорович е сръбски първенец по професионален кикбокс, както и притежател на купата Megdan FC Champion.

Двубой #10

Кат. 95 кг, устав: KWU Full Contact

Павел Воринин, Молдова vs. Якоб Стубен, Германия

На 18 февруари своя дебют на кръга на интернационалната бойна галавечер ще направи Павел Воринин. Той е на 36 години от Молдова. Воринин е първенец в страната си и първенец на Combat League Italy.

Негов конкурент е 31-годишният Якуб Стубен от Германия. Той е европейски първенец в жанр K-1, първенец на Северен Тайланд по муай тай през 2015 година, K-1 и муай тай първенец на страната си. Стубен ще се качи на кръга на SENSHI за трети път.

Двубой #11

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Едрит Емини, Германия vs. Данило Воеводкин, Украйна

Едрит Емини ще се бори за SENSHI купа за първи път. Той е на 23 години и е от Германия. Емини е първенец на страната си.

Данило Воеводкин е World Cup първенец по киокушин от 2017-а и европейски от 2019-та в кат. 90+ кг. През 2021 година украинецът доближи до финала на първото по рода си Европейско отворено състезание на SENSHI, като записа две победи с механически нокаут в елиминационните дуели. Във финалния конфликт на тежка категория той отстъпи пред Давид Атсман със съдийско решение и по този начин зае второто място в шампионата. Воеводкин е народен първенец по кикбокс в жанр К-1 и осемкратен киокушин първенец на Украйна, както и притежател на купата MMA Kratos Cup Champion.

Двубой #12

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Бруно Сусано, Португалия vs. Клаудио Истрате, Румъния

39-годишният Бруно Сусано е дебютант на SENSHI. Португалецът е международен ISKA първенец, европейски WKU, WKA, WAKO първенец през 2019 година, 2018 година и 2014 година, както и притежател на купата BeNeLux Champion през 2018 година

Съперникът му Клаудио Истрате също за първи път ще се качи на арената на SENSHI. 27-годишният румънец е европейски ISKA първенец през 2018 година, първенец от шампионатите Venum World Series Champion Panama през 2015 година, Italian Champion fight One pro, Italian Kombat League Muay Thai Champion и отличник от Fight Club Champion.

Двубой #13

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Иван Бартек, Словакия vs. Оливър Лангуа-Рос, Канада

Иван Бартек е на 33 години и е от Словакия. Той е интерконтинантален WKU и европейски WKF първенец, както и PML отличник. Бартек също за първи път ще премери сили на бойната сцена на SENSHI.

Опонентът му Оливър Лангуа-Рос е на 31 години и е от Канада. Той е първенец в шампионата K-Energy в кат. 90 кг през 2019 година, както и първенец в W.M.O Thailand в кат. 85 кг. през 2018 година и първенец в супертежка категория на Thepprasit stadium през 2014 година Рос е взел участие и в SENSHI 12, като тогава пада от румънеца Стефан Латеску.

Двубой #14

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Мехди Айт Ел Хадж, Мароко vs. Теодор Христов, България

Мехди Айт Ел Хадж е на 24 години и е европейски ISKA първенец в жанр К-1. На 18 февруари той ще се бори за победа на SENSHI за повторно. Неговия дебют бе на SENSHI 13, когато падна от румънския войник Флорин Ламбаджу.

22-годишният Теодор Христов е взел участие в първото издание на SENSHI. Той е една от звездите на варненския клуб " Боил " и е интерконтинентален WKF първенец, като има шампионски победи и от шампионатите MixFight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan. Заема и третото място на международното и европейско WAKO състезание.

Двубой #15

Кат. 85 кг, устав: KWU Open

Педро Оливейра, Бразилия vs. Мариян Димитров, България

Педро Оливейра за първи път ще премери сили на разгорещената сцена на SENSHI. Той е на 23 години и е от Бразилия. Победител е в COPA PARANA DE MMA 1 и участник в ROAD TO FUTURE 4, като има 6 победи, 2 с нокаути, 2 загуби и 1 тъждество.

Мариян Димитров е на 30 години и присъединяване му на SENSHI 15 ще бъде дебют за него. Той е сребърен медалист на Световния шампионат по бойно самбо и се класира на 5-то място на Световния шампионат по битка. Димитров е български първенец по битка, като прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут. 30-годишният българин е и първенец по граплинг.

Двубой #16

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Джузепе ди Доминико, Италия vs. Едуард Алексанян, България

Джузепе ди Доминико ще взе участие в заключителната борба, която се чака да бъде най-зрелищна. 31-годишният италианец е дебютант на SENSHI. Той е международен ISKA и WFC първенец, както и европейски WTKA.

Негов противник за купата на SENSHI ще бъде един от най-успешните български бойци Едуард Алексанян. " Мистър Шоу " е на 26 години и ще търси своята девета победа на кръга на SENSHI. През 2021 година той реализира най-значимия си триумф, грабвайки Европейския пояс за експерти на WAKO PRO в жанр К-1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е повторен народен кикбокс първенец и първенец по кикбокс от шампионата Savages.

Специални посетители на атрактивното бойно шоу още веднъж ще бъдат международни величия в региона на бойните спортове: Шихан Франциско Фильо, Шихан Глаубе Фейтоза, Шихан Семи Шилт, Петер Артс, и Ернесто Хуст. Грандиозният K-1 Max първенец Алберт Краус, международният първенец по киокушин Сенсей Андрюс Накахара и многократният победител на " All Japan " състезание по киокушин-кан карате Сенсей Юске Фуджи също ще дойдат във Варна за SENSHI 15.

Към звездната група се включва и холандският кикбоксьор в полусредна категория и играч по смесени бойни изкуства Анди Соуър, който е повторен международен първенец в K-1 MAX и четирикратен международен първенец на шампионата Shootbox, както и международен първенец на It`s Showtime 70MAX. Европейският първенец по киокушин Сенсей Ян Сокуп, който е победител от влиятелната конкуренция " All Japan " и сребърен медалист от Световното състезание по киокушин също ще участва на интернационалната бойна галавечер.

В ролята на рефери и инструктори на бойното шоу ще влязат и Сенсей Захари Дамянов, който е международен първенец по карате киокушин и четирикратен европейски първенец в супертежка категория +90кг, както и международният и европейски първенец по карате киокушин в супер тежка категория Сенсей Петър Мартинов, който е един от най-изявените бойци на Българска карате киокушин федерация, притежател на черен колан и 4-ти дан в киокушин. Главният секретар на Световния киокушин съюз (KWU) Шихан Александър Пичкунов, който е медалист от Гран При шампионати на К-1 също ще участва на събитието.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР