Организаторите на събитието 75 години Георги Аспарухов пуснаха лимитирано количество

...
Организаторите на събитието 75 години Георги Аспарухов пуснаха лимитирано количество
Коментари Харесай

Левски пусна уникални билети за 75 години Георги Аспарухов

Организаторите на събитието " 75 години Георги Аспарухов " пуснаха лимитирано количество неповторими билети с лика на незабравимата синя деветка, оповестяват от Левски на уеб страницата си.

1943 пропуща за мача на 19 август на стадион " Васил Левски " в чест на Гунди сред Левски и аржентинския първенец Бока Хуниорс, са в продажба в мрежата на Eventim от през днешния ден, петък - 15 юни, до изчерпването им.

 Левски разкрива детайлности за
Левски разкрива детайлности за " 75 години Гунди " на специфична конференция

Брифингът ще се организира в понеделник

От билет компанията, която популяризира пропуските за мача, оповестиха, че билет с сходен дизайн и план се прави за първи път за събитие у нас. Това е следващата изненада и още един жест, както към Гунди, по този начин и към неговите най-верни фенове. Броят на билетите с лика на Аспарухов също не е инцидентен, той отговоря на годината, в която е роден футболният феномен, както и на началния час, в който ще стартира историческия конфликт сред обичания клуб на Гунди и великия международен гранд, допълват " сините ".

Събитието " 75 години Георги Аспарухов " е на 19 август 2018 година на Национален стадион " Васил Левски ". Начало 19:43 часа.

Билети за звездния футболен мач сред Левски и Бока Хуниорс могат да бъдат открити в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн.

Цена на билетите: от 9.57 до 194.30 лв..

Цена на фамилен пакет: 19.14 лв., който включва два билета на цени от 9.57 лева Семейният пакет важи само за Сектор " Г ", като включените в него два билета не се продават по настрана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР