Организаторите на Олимпийските игри в Париж започват кампания тази седмица

...
Организаторите на Олимпийските игри в Париж започват кампания тази седмица
Коментари Харесай

Париж 2024 набира 45 000 доброволци

Организаторите на Олимпийските игри в Париж стартират акция тази седмица за набиране на 45 000 доброволци, без които провеждането на най-големия състезателен конгрес ще бъде на практика невероятно. 

Кандидатите ще имат опция да се допрян до най-големите звезди в спорта, само че няма да получат възнаграждение за труда си.

Организаторите към този момент оповестиха слогана, че " Игрите са отворени за всички ", поради което ще опитат да вземат и най-малко 3000 доброволци с разнообразни физически усложнения. Френският министър на хората с увреждания Женевиев Дарюсек назова това решение " фантастична опция " за включването на тези хора като равноправни членове на обществото.

Кандидатите за добролци на Олимпийските игри могат да подават своите документи от сряда, 22 март, до 3 май. За да имат късмет да бъдат утвърдени, те би трябвало да приказват свободно британски или френски и да бъдат свободни за интервал от най-малко 10 дни по време на Олимпийските и Паралимпийските игри следващата година. Кандидатите могат да аплайват от всяка една страна по света, само че в случай че са отвън Европа и шенгенската зона ще се нуждаят от спомагателни документи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР