Организаторите на международния песенен конкурс Евровизия, който тази година бе

...
Организаторите на международния песенен конкурс Евровизия, който тази година бе
Коментари Харесай

Организаторите на Евровизия подготвят специално шоу заради отменения конкурс

Организаторите на интернационалния песенен конкурс " Евровизия ", който тази година бе анулиран поради пандемията от новия ковид, провеждат на 16 май особено шоу с присъединяване на музиканти, които трябваше да вземат участие в тазгодишното му издание, както и с реализатори, взели участие в предходни негови издания, съобщи ТАСС.

" За страдание тази година няма да има песенен конкурс " Евровизия ". В подмяна на това сме решени да обединим Европа на 16 май с неповторима телевизионна стратегия в праймтайма. Призоваваме всички радио и телевизионни разпространители, които трябваше да предават тазгодишния конкурс, и членовете на Европейския съюз за радио и телевизия да излъчат това шоу в дух на единение и обединяване ", съобщи изпълнителният шеф на състезанието Йон Ола Санд.

Специалното шоу Eurovision: Europe Shine a Light в извънконкурсен формат ще включва песни на представители на 41 страни, които трябваше да вземат участие в състезанието, предава Българска телеграфна агенция.

Очаква се шоуто да продължи към два часа. Списъкът с участниците в него ще бъде оповестен по-късно.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР