Организаторите на конкурса Евровизия 2021 обявиха, че най-голямото музикално събитие

...
Организаторите на конкурса Евровизия 2021 обявиха, че най-голямото музикално събитие
Коментари Харесай

Евровизия 2021 вероятно ще се проведе с публика в зала през май в Ротердам

Организаторите на състезанието Евровизия 2021 оповестиха, че най-голямото музикално събитие за година по всяка възможност ще се организира с аудитория в залата „ Ахой Арена " в Ротердам. Това ще е първата огромна сцена в Европа от март 2020 насам, която ще одобри аудитория.
Мартин Остердал, изпълнителния супервайзър на Евровизия, показа: " Духът и традициите на Евровизия са свързани с обединяването на Европа на една сцена и ние сме твърдо решени да реализираме това в Ротердам през май. Продължаваме напред с проектите си да организираме безвреден конкурс през месец май, като всички актьори ще получат опцията да изпълнят песента си онлайн в Ротердам. "

Сигурността в Ротердам ще бъде обезпечена посредством общи правила за всички присъстващи, които подсигуряват сигурността на делегатите и публицистите. Организаторите на състезанието разкриха, че все още се планува потенциал на публиката сред 20 и 80 %, а близо 500 публицисти ще наблюдават и споделят онлайн всичко най-интересно от Ротердам през май.
В понеделник беше оповестено, че песента, с която Виктория ще показа България на състезанието Евровизия 2021, ще бъде показана на 10-и март. Това ще се случи посредством специфичен концерт, който ще бъде излъчен от 22:00 часа по Българска национална телевизия 1, цифрово на Eurovision.iCard.com, както и в формалния канал на певицата в Ютуб.

За концерта на 10-и март Виктория ще извърши песните от новия си албум „ a little dramatic " - " Imaginary Friend ", " Growing Up is Getting Old ", " Dive into Unknown ", " Phantom Pain " и " The Funeral Song ", както и най-големите си шлагери - " Ugly Cry ", „ Tears Getting Sober ", " alright. " и " I Wanna Know ".

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2021 ще бъдат излъчени онлайн от Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май от 22:00 часа по Българска национална телевизия 1. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 20-и май.
Българското присъединяване в конкуренцията се осъществя с поддръжката на iCard - общоприет спонсор на Евровизия България за втора поредна година. Проектът в България е публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР