Организаторите на Евровизия 2023 представиха графичната опаковка на тазгодишното издание

...
Организаторите на Евровизия 2023 представиха графичната опаковка на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Логото на Евровизия – с цветовете на Украйна и Острова

Организаторите на Евровизия 2023 показаха графичната опаковка на тазгодишното издание на състезанието, което ще се организира в Ливърпул. Тя комбинира флаговете на страната победител от миналогодишното издание на конкуренцията – Украйна, както и на страната хазаин – Англия, символизирайки музикалното и културно многообразие на състезанието.

Слоганът „ United by Music “ е знак на близкото и топло партньорство сред двете страни. Англия пое семейството на състезанието поради съветската военна експанзия в Украйна. Графичната опаковка съставлява поредност от свързани сърца, пулсиращи дружно в ритъма на музиката и сплотяващи всички участници и фенове на конкуренцията. Тя е направена от английската организация „ Superunion Agency ” в съдействие с украинското изобретателно студио „ Starlight Creative ”.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2023 ще се проведат на 9-и, 11-и и 13-и май в „ Liverpool Arena ”, а образната опаковка ще украси града и  културните му забележителности.

“Изключително сме щастливи, че имахме опцията да създадем образната еднаквост за 67 – ото издание на „ Евровизия “ с нашите сътрудници от „ Starlight Creative ”, споделя Стюарт Радфорд – изобретателен шеф в „ Superunion Agency ”. “Изборът на тематиката и слоган за тазгодишното издание (United by Music), бе въодушевено от наши детайлни изследвания, които демонстрираха, че когато гледаме, слушаме и се любуваме на музика онлайн дружно, човешките сърца стартират да бият в унисон. Това ни докара и до концепцията за 160 – те милиона сърца, биейки като едно, тъкмо в духа и традициите на „ Евровизия “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР